Çözüldü GTA V Appmanifest dosyası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Appmanifest dosyası silindiyse GTA 5'i yüklü olsa bile yeniden yüklemeye çalışıyor steam.
GTA 5 Appmanifest dosyası bulamadım da sizlerde varsa bir atabiliriz misiniz?
appmanifest_271590.acf Senin sorununun çözümü de bu herhalde.

@SALOOWEN Boş mesaj yazıp kızgın atmayı bir sen de görüyorum.
Appmanifest dosyası silindiyse GTA 5'i yüklü olsa bile yeniden yüklemeye çalışıyor steam.
appmanifest_271590.acf Senin sorununun çözümü de bu herhalde.

@SALOOWEN Boş mesaj yazıp kızgın atmayı bir sen de görüyorum.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Çözüm
Foruma bir şeyler öğrenmek için geliriz. Doğal olarak soru sordum. Öncelikle hitap şeklinizi düzeltin.
Adam soru sormuş senin işin burada cevaplamak kardeşim. Mesaj sayım artsın diye öyle o nedir, bu nedir ,bilmiyorum gibi abuk subuk sorular yazmayın.
Ne alakası var? Herkes sizin gibi kötü düşünmüyor. Bilmiyorum, sordum. Bunda ne problem var?

Foruma bir şeyler öğrenmek için geliriz. Doğal olarak soru sordum. Öncelikle hitap şeklinizi düzeltin.

Ne alakası var? Herkes sizin gibi kötü düşünmüyor. Bilmiyorum, sordum. Bunda ne problem var?
Boş konuşuyorsun şu an. Bilmiyorsan konu açarsın cevap alırsın. İnternete yazarsın oradan öğrenirsin ama mesaj sayını şu an yaptığın gibi yaparak boş boş soru sorarak artıramazsın. Adam soruyor zaten bu ne diye sen de adama soruyorsun o ne diye. Raporladım bu arada mesajlarınızı.

@SALOOWEN Baktın haksızsın at kahkahayı kendini haklı çıkartırsın belki.

Mesaj sayısı umrumda değil.
İyiki bi' mesaj kasma lafını duymuşsunuz.
@Tüccar derdiniz ne sizin? Kavga ortamı oluşturuyorsunuz.

Artı -1 Eksi
Mesaj sayısı umrumda değil.
İyiki bi' mesaj kasma lafını duymuşsunuz.
Mesaj sayısı umrunuzda değilse konu açarsınız internetten araştırırsınız. Ancak soru soran adamın konusunun altına bir de siz adama aynen kanka o ne dosyası diye sormazsınız. Konuştukça dibe batıyorsunuz. Daha fazla etiketlemeyin boş boş kahkaha da atmayın.
Teşekkür ederim çözüm olarak işaretlediğin için

Konu açarsam gene mesaj sayısına etki ediyor. Garipsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…