GTA 5 oynarken sıkıntısız 0 kasma ile oynuyorum fakat araba ile giderken aniden FPS 1'e düşüyor, saniyelik donmalar oluyor ama çok rahatsız edici.
Durduğumda ise etrafıma vb. bakarken hiç kasma olmuyor, aynı haritada sürekli oynarken sıkıntı yok kasmıyor. Steam'dan orijinal oyun ile oynuyorum, bu soruna nasıl bir çözüm önerirsiniz?
Kardeşim kasamadan oynuyodum daha once diyorum böyle bir sorunum yoktu. Zaten yok, sadece araba ile giderken aniden saniyelik donmalar oluyor. Oyunda sıkıntı yok akıcı, donanımlarım gayet yeterli oldugunu dusunuyorum.
SOSTOMON KOTO NORMOL BOSOY kardeşim kasamadna oynuyodum daha once diyorum böyle bir sorunum yoktu. zaten yok sadece araba ile giderken aniden saniyelik donmalar oluyor oyunda sıkıntı yok akıcı donanımlarım gayet yeterli oldugunu dusunuyorum
GTA 5 oynarken sıkıntısız 0 kasma ile oynuyorum fakat araba ile giderken aniden FPS 1'e düşüyor, saniyelik donmalar oluyor ama çok rahatsız edici.
Durduğumda ise etrafıma vb. bakarken hiç kasma olmuyor, aynı haritada sürekli oynarken sıkıntı yok kasmıyor. Steam'dan orijinal oyun ile oynuyorum, bu soruna nasıl bir çözüm önerirsiniz?