5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 10 Haziran 2022 #1 GTAV indirdim. Mod nasıl kurulur? Video var mı? Sadece modu indirsem yetiyor mu, ayrı programlar gerekli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2022
GTAV indirdim. Mod nasıl kurulur? Video var mı? Sadece modu indirsem yetiyor mu, ayrı programlar gerekli mi?
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 10 Haziran 2022 #2 OpenIV adındaki program ile mod kurabilirsiniz. Ekstra olarak aracı çağırmak için bir trainere ihtiyacınız var. YouTube'da bolca video var.
OpenIV adındaki program ile mod kurabilirsiniz. Ekstra olarak aracı çağırmak için bir trainere ihtiyacınız var. YouTube'da bolca video var.
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 10 Haziran 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu videolar ile kurdum sizde kurabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu videolar ile kurdum sizde kurabilirsiniz.
5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 10 Haziran 2022 #4 Yunuss0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu videolar ile kurdum sizde kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Menyo yu kurdum sorunsuz çalışıyor modumuda kurucam Yunuss0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu videolar ile kurdum sizde kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Araç modu indirdim ama videodaki klasörler yok yardımına ihtiyacım var Dosya Ekleri IMG_20220610_140840.jpg 100,7 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 10 Haziran 2022
Yunuss0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu videolar ile kurdum sizde kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Menyo yu kurdum sorunsuz çalışıyor modumuda kurucam Yunuss0 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu videolar ile kurdum sizde kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Araç modu indirdim ama videodaki klasörler yok yardımına ihtiyacım var
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.300 Makaleler 1 Çözümler 7 10 Haziran 2022 #5 518900 dedi: Teşekkürler Menyo yu kurdum sorunsuz çalışıyor modumuda kurucam Araç modu indirdim ama videodaki klasörler yok yardımına ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Hocam bir yerde eksik yapıyor olabilirsiniz baştan deneyin.
518900 dedi: Teşekkürler Menyo yu kurdum sorunsuz çalışıyor modumuda kurucam Araç modu indirdim ama videodaki klasörler yok yardımına ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Hocam bir yerde eksik yapıyor olabilirsiniz baştan deneyin.