joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 2 Haziran 2022 #1 Soru başlıktaki gibi ben rastgele değil de bir hedefe kilitlenmesini istiyorum nasıl oluyor bu?
Subs1e Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 214 Çözümler 1 2 Haziran 2022 #2 Cephane değiştirerek missile seçiceksiniz.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 2 Haziran 2022 #3 Subs1e dedi: Cephane değiştirerek missile seçiceksiniz. Genişletmek için tıkla... Onu seçiyorum fakat hedefe kilitlenmiyor bir türlü sürekli RPG gibi dümdüz gidiyor. Kilitlenmesi için ne yapacağım?
Subs1e dedi: Cephane değiştirerek missile seçiceksiniz. Genişletmek için tıkla... Onu seçiyorum fakat hedefe kilitlenmiyor bir türlü sürekli RPG gibi dümdüz gidiyor. Kilitlenmesi için ne yapacağım?
Subs1e Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 214 Çözümler 1 2 Haziran 2022 #4 M menüsünden ayar yapmanız gerekiyor o zaman oyunu açıp yazıyorum hemen.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 2 Haziran 2022 #5 Subs1e dedi: M menüsünden ayar yapmanız gerekiyor o zaman oyunu açıp yazıyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Bakın füzeyi bu şekilde seçiyorum fakat kilitleyemiyorum.
Subs1e dedi: M menüsünden ayar yapmanız gerekiyor o zaman oyunu açıp yazıyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Bakın füzeyi bu şekilde seçiyorum fakat kilitleyemiyorum.
Sailaner Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 2 Haziran 2022 #6 Üç ayrı silah seçeneği vardır. Biri mermi ateşler diğer ikisi de kilitlenebilen ve kilitlenemeyen füze olarak ikiye ayrılır. Tüm araçlarda bu şekildedir. Bir sonraki silaha kaydırırsanız kilitlenebilen füzeleri kullanabilirsiniz.
Üç ayrı silah seçeneği vardır. Biri mermi ateşler diğer ikisi de kilitlenebilen ve kilitlenemeyen füze olarak ikiye ayrılır. Tüm araçlarda bu şekildedir. Bir sonraki silaha kaydırırsanız kilitlenebilen füzeleri kullanabilirsiniz.
Subs1e Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 214 Çözümler 1 2 Haziran 2022 #7 Homing off yazmayanı seçiceksiniz. Diğer oyunculara kitlenmiyor ise helikoptere bindikten sonra player targeting priorityi değiştirin.
Homing off yazmayanı seçiceksiniz. Diğer oyunculara kitlenmiyor ise helikoptere bindikten sonra player targeting priorityi değiştirin.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 2 Haziran 2022 #8 Subs1e dedi: Homing off yazmayanı seçiceksiniz. Diğer oyunculara kitlenmiyor ise helikoptere bindikten sonra player targeting priorityi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam o ayarı nerden yapabiliriz?
Subs1e dedi: Homing off yazmayanı seçiceksiniz. Diğer oyunculara kitlenmiyor ise helikoptere bindikten sonra player targeting priorityi değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam o ayarı nerden yapabiliriz?
Subs1e Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 214 Çözümler 1 2 Haziran 2022 #9 Ed1tH dedi: Hocam o ayarı nerden yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... Geç oldu kusura bakmayın. Araç içindeyken m menüsünden.
Ed1tH dedi: Hocam o ayarı nerden yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... Geç oldu kusura bakmayın. Araç içindeyken m menüsünden.
Sailaner Kilopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 7 2 Haziran 2022 #10 Subs1e dedi: Geç oldu kusura bakmayın. Araç içindeyken m menüsünden. Genişletmek için tıkla... Arkadaş online oynamıyor ama.
Subs1e dedi: Geç oldu kusura bakmayın. Araç içindeyken m menüsünden. Genişletmek için tıkla... Arkadaş online oynamıyor ama.