M Mr.Yunus28 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarı formatlıyorum ve nasıl yapacağım?
5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 25 Ağustos 2024 #2 Mr.Yunus28 dedi: Bilgisayarı formatlıyorum ve nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Macrium Reflect ile diski bütünen kopyalayabilirsiniz.
Mr.Yunus28 dedi: Bilgisayarı formatlıyorum ve nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Macrium Reflect ile diski bütünen kopyalayabilirsiniz.
shechina Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 393 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 Mr.Yunus28 dedi: Bilgisayarı formatlıyorum ve nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mr.Yunus28 dedi: Bilgisayarı formatlıyorum ve nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et