GTA V cayo perico nasıl yapılır?

ildewild

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB PNY
İ5 12400F
Corsair 16 GB Ram
Asus H610M-H
Lexar 256 GB M2 SSD
Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu
Gameline Akvaryum kasa
MSI 27 inç 170 hz monitör
Aula F75 %60 klavye
Attack Shark R1 kablosuz mouse
90x40 mousepad
Meslek
Tekniker
Herkese merhaba. Arkadaşlar şimdi cayo perivo yapıyorum. Bende malikaneye girmek için tek giriş var main gate ve ben tek başıma olduğum için zor oluyor. Başka girişleri açmak için ne yapmalıyım? Intel'den adaya tekrar dönüp başka girişlerin fotoğrafını çeksem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel'den adaya dön ve drenaj borusunu bulup fotoğrafını çek. En hızlı ve kolay giriş yöntemidir. YouTube'dan bununla ilgili videolar bulabilirsin.

Sorunuzla alakasız ama, o heiste tek kişi girebiliyormuyuz?

Bilmiyorsanız yorum yapmayın lütfen. Cayo perico tek yapılabiliyor.
Adam bir şey dememiş zaten sormuş sadece.

Intel'den adaya dön ve drenaj borusunu bulup fotoğrafını çek. En hızlı ve kolay giriş yöntemidir. YouTube'dan bununla ilgili videolar bulabilirsin.
Kanka şimdi Kosatkayı ilk aldığımızds görevde kameraları izlerken o giriş çıkışları da çekmemiz gerekiyormuş. Sonradan olmuyor sanırsam.

Sorunuzla alakasız ama, o heiste tek kişi girebiliyormuyuz?
Tek başına ve istediğin kadar girebiliyorsun.

En kolay şekilde yapmak için youtubedan yerine bakarak drenaj tünelini bulman gerekiyor, fotoğrafını çekmene gerek yok yakınına gidince oluyor. Drenajdan girdikten sonra istediğin rotayı yapabilirsin benim önereceğim sol taraftan merdivenlerden çıkarken çatıya çıkabiliyorsun, yazarak anlatması zor video yapan vardır mutlaka bulursun. Oradan çıktıktan sonra çok kolay şekilde yaparsın.

Aynen dediğin şekilde yaptım oldu teşekkürler.

Arkadaşlar bu arada malikaneye diğet giriş çıkışların fotoğrafını çekmiyorsunuz. Sadece adaya gidip telefondan sağ en alttaki uygulamadan "Sightseer" kameraları gezmeniz yeterli. Duvardan atlama malikanenin sağ ve sol kapılarından girebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…