RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 16 Eylül 2021 #1 Oyunda bir bug var, heist sırasında plasma cutter kullanma tuşuna basılı tutunca çalışmıyor, ekran klavyesi ile yapmak gerekiyor. Ben de bu durumdan sıkıldım. Bu tuşu farklı bir şeye atayabilir miyim?
Oyunda bir bug var, heist sırasında plasma cutter kullanma tuşuna basılı tutunca çalışmıyor, ekran klavyesi ile yapmak gerekiyor. Ben de bu durumdan sıkıldım. Bu tuşu farklı bir şeye atayabilir miyim?
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 16 Eylül 2021 #2 Farende ekstra tuş varsa ikincil olarak o tuşu atayabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 16 Eylül 2021 #3 takemybreath dedi: Farende ekstra tuş varsa ikincil olarak o tuşu atayabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşte nasıl atayabilirim onu soruyorum. Artı 0 Eksi
takemybreath dedi: Farende ekstra tuş varsa ikincil olarak o tuşu atayabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşte nasıl atayabilirim onu soruyorum.
T takemybreath Decapat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 343 Çözümler 1 16 Eylül 2021 #4 RainbowwOnSky dedi: İşte nasıl atayabilirim onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma ya, ben E tuşu sanmıştım ama Page up'mış. Eğer klavyende Fn ( function key ) varsa Fn'e bastıktan sonra Page Up tuşuna bas. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: İşte nasıl atayabilirim onu soruyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma ya, ben E tuşu sanmıştım ama Page up'mış. Eğer klavyende Fn ( function key ) varsa Fn'e bastıktan sonra Page Up tuşuna bas.