denix_07 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 404 Yer Alanya, Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2015 #1 Merhabalar, GTA V'da çekmiş olduğum resimleri bir türlü bulamıyorum, Social Club'a girdim, böyle diyor ; Ne yapmam lazım ? Edit - Oyun orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2015
Merhabalar, GTA V'da çekmiş olduğum resimleri bir türlü bulamıyorum, Social Club'a girdim, böyle diyor ; Ne yapmam lazım ? Edit - Oyun orijinal.
ILeGenD Kilopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 236 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2015 #2 İşin ilginç yani bende aynı sorunu yaşıyorum.
2 25930 Megapat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 384 Makaleler 3 29 Nisan 2015 #3 Gariptir ki bende de aynı sorun var
denix_07 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 404 Yer Alanya, Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2015 #4 Sorun ne olabilir ? birisi el atsın ..
Muhammed Uykucu Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 691 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2015 #5 Çok basit esc ye bastığınızda yukarıda resimlerinizin olduğu bir menü gelecek oradan social cluba upload edeceksiniz.
Çok basit esc ye bastığınızda yukarıda resimlerinizin olduğu bir menü gelecek oradan social cluba upload edeceksiniz.
ILeGenD Kilopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 236 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2015 #6 Muhammed Uykucu dedi: Çok basit esc ye bastığınızda yukarıda resimlerinizin olduğu bir menü gelecek oradan social cluba upload edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Galeriden bahsediyorsan orası da boş.
Muhammed Uykucu dedi: Çok basit esc ye bastığınızda yukarıda resimlerinizin olduğu bir menü gelecek oradan social cluba upload edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Galeriden bahsediyorsan orası da boş.
Muhammed Uykucu Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 691 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2015 #7 ILeGenD dedi: Galeriden bahsediyorsan orası da boş. Genişletmek için tıkla... Bende de bir aralar öyleydi ama sonradan kendisi düzeldi.
ILeGenD dedi: Galeriden bahsediyorsan orası da boş. Genişletmek için tıkla... Bende de bir aralar öyleydi ama sonradan kendisi düzeldi.
denix_07 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 404 Yer Alanya, Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2015 #8 Ben galeriye baktım orada çektiğim resimleri buldum.Ancak nasıl upload edeceğimizi bulamadım, nerden upload edeceğim ?
Ben galeriye baktım orada çektiğim resimleri buldum.Ancak nasıl upload edeceğimizi bulamadım, nerden upload edeceğim ?
immortalizm Kilopat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Mayıs 2015 #9 Resme tıklayınca, ( oyun içindeki galeri) sağ alt köşede upload tuşu çıkıyor. Oradan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Resme tıklayınca, ( oyun içindeki galeri) sağ alt köşede upload tuşu çıkıyor. Oradan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
denix_07 Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 404 Yer Alanya, Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2015 #10 immortalizm dedi: Resme tıklayınca, ( oyun içindeki galeri) sağ alt köşede upload tuşu çıkıyor. Oradan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ve upload ettim. Teşekkürler.
immortalizm dedi: Resme tıklayınca, ( oyun içindeki galeri) sağ alt köşede upload tuşu çıkıyor. Oradan bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ve upload ettim. Teşekkürler.