GTA V Chop ile etkileşime girilmiyor

Burakilkay

Hectopat
Merhaba. Ben oyunda bayağı ilerledim neredeyse %50 save bitti. Ancak Chop ile etkileşime girilmiyor. Cagiramiyorum egitemiyorum mutluluğu artmıyor. Çoğu yerde sağ tıklayıp yazılar çıkınca sol tıklayın gelir diyor ama sağ tıklayınca gördüğünüz gibi yazı falan yok. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• MVIMG_20240131_125002.jpg
    254,7 KB · Görüntüleme: 181
O zaman olduğun bölümdeki yeni save dosyası yüklemek dışında aklıma bir şey gelmiyor maalesef.

Öyle bir şey yapmasına gerek yok.
Chopa doğru yürürken -bakın yürürken diyorum yanında demiyorum-sağ tıka basılı tutun. Yazılar gelecektir. Yazılar gelince de e tuşuna basmanız yeterli.

Öyle bir şey yapmasına gerek yok.
Chopa doğru yürürken -bakın yürürken diyorum yanında demiyorum-sağ tıka basılı tutun. Yazılar gelecektir. Yazılar gelince de e tuşuna basmanız yeterli.

Hocam merhaba. Dediğiniz şekilde denedim köpeğin üzerine yürürken sağ tuşa basılı tuttum. Ancak yazı gelmedi yine.

Telefonuna Rockstar uygulamasını indirmen gerekiyor içerisinde Chop'un oyunu bulunuyor oradan etkileşime geçmen gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…