Çözüldü GTA V Chrome araçlarda renk farklı görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Caner Karaca

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
MSI GeForce GTX 960 2GB
Anakart
Gigabyte GA-B450M-S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 2600X
Merhaba, GTA V'te Chrome adında araçlar için bir boya seçeneği var ve bu boya aracı ayna gibi yapıyor. Fakat bu bende simsiyah bir şekilde oluyor. Car reflections ayarı Ultra'da olmasına rağmen. Tüm ayarları denedim bir türlü düzeltemedim. Ekran kartım GTX 960, driver son sürüm, Windows 11.
Olması gereken:

Ekran görüntüsü 2022-03-19 205903.png

Bende:

Ekran görüntüsü 2022-03-19 205823.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DirectX 11 değilse 11 yapın.
11'de şuan.
Yalnız siyah güzel gözüküyormuş.
Evet, ben de siyah güzel gözüktüğü için hep chrome yaptım normalde şikayetçi değilim ama videolardan hep gördüğümde chrome ayna gibi insanlarda bende niye böyle değil diye sorguladım ve çok az insanda bu problemin olduğunu gördüm fakat bir çözüm bulamadım.
Sorunu buldum. setting.xml'den <Reflection_MipBlur value="true" /> değerini true yaptım ve düzeldi. Aynı sorunu yaşayanlar bunu uygulayabilirler.
DirectX 11 değilse 11 yapın.
11'de şuan.
Yalnız siyah güzel gözüküyormuş.
Evet, ben de siyah güzel gözüktüğü için hep chrome yaptım normalde şikayetçi değilim ama videolardan hep gördüğümde chrome ayna gibi insanlarda bende niye böyle değil diye sorguladım ve çok az insanda bu problemin olduğunu gördüm fakat bir çözüm bulamadım.
Sorunu buldum. setting.xml'den <Reflection_MipBlur value="true" /> değerini true yaptım ve düzeldi. Aynı sorunu yaşayanlar bunu uygulayabilirler.

Son düzenleme:
Çözüm
11'de şuan.

nasıl yapıyoruz anlayamadım . "true" = true olarak mı dğiştirmem gerekiyor.
setting.xml ne ile açmam lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı