GTA V çimenlerde bozuk görüntü

İşletim sistemi
Windows 11

T-Bad

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1650
İşlemci
i5 10.Nesil
Başka oyunlarda böyle bir sorun yaşamazken GTA V oynarken oyunun bazı alanlarının renderlarını tam alamıyor gibi. Özellikle de anayollarda uzaklara bakarken görüş mesafesi ayarından bağımsız olarak görüntü tam işlenemiyor. Aslında her şey tam olarak gözüküyor fakat detaylarda eksiklikler var. Sorunun daha net anlaşılabilir olması için aynı sorunu yaşayan başka bir kişinin oyun içi görsellerini paylaşacağım;

Gördüğünüz gibi tam olarak her şey renderlanmış, ama detaylı bakıldığında siyah kareler ve eksik detaylar gözüküyor. Bu sorunu başka bir oyunda yaşamıyorum. Driverlar güncel, yük altında cihazın sıcaklığı ideal. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatör arkadaş başlığı yanlış yazmış, sadece çimenlerde değil farklı yerlerde de bu görüntü bozukluğu ve renderı tam alamama sorunu var.
Belki oyunun dosyalarında sorun vardır.
İsterseniz silip yeniden yükleyin.
Oyunun dosyalarını doğrulama yaptım ama sorun hala mevcut.
Oyunun grafik ayarlarında oynama yapınca da sorun aynı mı kalıyor?
Evet farklı çözünürlükler ve grafik ayarlarında da bu sorun mevcut.

Dostum maalesef bu direkt GTA 5'in problemi çoğu kişide bu tarz render problemleri olabiliyor GTA'da, bende de mevcut çok fazla takılmayacaksın.

Öncelikle herhangi bir türkçe yama veya bir mod veyahut FiveM GTA 5 Online modu indirdiniz mi?
Hayır, oyunda özel sunucu açmamıza yarayan dosya da dahil olmak üzere ilave hiçbir içerik mevcut değil.

Dostum maalesef bu direkt GTA 5'in problemi çoğu kişide bu tarz render problemleri olabiliyor GTA'da, bende de mevcut çok fazla takılmayacaksın.
Sanırım bende yeni başladı. Oyunda 1500. saatlerimdeyim önceden ya yoktu ya da ben hiç takılmıyordum. Fakat eğer hep varsa da son iki haftadır çok fazla gözüme takılmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…