GTA V Çince Olma Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

alpagoo

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
GTA V'i Epic Games'den dün indirdim. Oyuna girdiğim zaman Çince idi, internetteki bütün çözümleri denememe rağmen oyun İngilizce'ye dönmedi. Türkçe yamayı kurdum ama yine de düzelmedi. Regedit'deki ayarları yaptım ama yine olmadı. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteğe iletmeni tavsiye ederim.

GTA V'i Epic Games'den dün indirdim. Oyuna girdiğim zaman Çince idi, internetteki bütün çözümleri denememe rağmen oyun İngilizce'ye dönmedi. Türkçe yamayı kurdum ama yine de düzelmedi. Regedit'deki ayarları yaptım ama yine olmadı. Çözümünü bilen var mı?
Silip tekrar yüklemek daha sağlıklı olucaktır sistemde şu an aşırı yoğunluk var.

GTA V'i Epic Games'den dün indirdim. Oyuna girdiğim zaman çince idi, internetteki bütün çözümleri denememe rağmen oyun İngilizce'ye dönmedi. Türkçe yamayı kurdum ama yine de düzelmedi. Regedit'deki ayarları yaptım ama yine olmadı. Çözümünü bilen var mı?

Windows + r ile çalıştırı açın. "Regedit" yazıp entera basın. Kayıt defteri ekranından şu yolu izleyin; HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\Grand theft Auto v "language" anahtarını değiştirerek "en-us" yapın(kaynak: Asım Demir). Bu ayarları doğru yaptığından emin ol bizim arkadaşda oyun rusçaydı böyle çözüm bulduk.

Hayır
Bir alakası var mı bilmiyorum ama Epic Games Launcher'ı Çince mi kullanıyorsunuz?
Windows + r ile çalıştırı açın. "Regedit" yazıp entera basın. Kayıt defteri ekranından şu yolu izleyin; HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\Grand theft Auto v "language" anahtarını değiştirerek "en-us" yapın(kaynak: Asım Demir). Bu ayarları doğru yaptığından emin ol bizim arkadaşda oyun rusçaydı böyle çözüm bulduk.
Oldu, teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı