Çözüldü GTA V Cloud saves uyarısını yanlışlıkla reddetme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Merhabalar, ben en başta Cloud Save aktif edilsin mi diye bir yazı aldım ve yanlışlıkla reddet dedim ama sonra GTA V'e döndüm, oradan aktif ettim. Yine de hala kayıtlı dosya bulamadı. Bunun bir yolu yok mu? O kadar ilerleme kayıt etmiştim. Bilen varsa lütfen yardım etsin.

Çözüm
Nasıl çözdüğünüzü de yazar mısınız?

Tabii, belgeler kısmından Rockstar Games dosyasını açtım ve GTA V'e, oradan sonra profile kısmına girdim. Orada zaten 1 dosya vardı. Ona tıkladım ve cloudsavedata.dat diye bir dosya çıktı, onu sildim ve tekrardan oyuna girerken Social Club Cloud uyarısını yeniden verdi. Bu sefer aktifleştirdim, sonra normalce oyuna girdi ve kaldığım yerden devam etti.
Nasıl çözdüğünüzü de yazar mısınız?

Tabii, belgeler kısmından Rockstar Games dosyasını açtım ve GTA V'e, oradan sonra profile kısmına girdim. Orada zaten 1 dosya vardı. Ona tıkladım ve cloudsavedata.dat diye bir dosya çıktı, onu sildim ve tekrardan oyuna girerken Social Club Cloud uyarısını yeniden verdi. Bu sefer aktifleştirdim, sonra normalce oyuna girdi ve kaldığım yerden devam etti.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…