oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Ocak 2021 #1 Connecting to Rockstar Games services hatası alıyorum, belgelerden sildim düzelmedi bu şekilde donup kalıyor.
Connecting to Rockstar Games services hatası alıyorum, belgelerden sildim düzelmedi bu şekilde donup kalıyor.
Çözüm 3 3 300319 3 Ocak 2021 oguz sasi dedi: Connecting to Rockstar Games services hatası alıyorum, belgelerden sildim düzelmedi bu şekilde donup kalıyor. Eki Görüntüle 814855 Genişletmek için tıkla... Rockstar Games ve Rockstar Games Launcher denetim masası üzerinden kaldırın sonra buradan tekrar indirin:https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher
oguz sasi dedi: Connecting to Rockstar Games services hatası alıyorum, belgelerden sildim düzelmedi bu şekilde donup kalıyor. Eki Görüntüle 814855 Genişletmek için tıkla... Rockstar Games ve Rockstar Games Launcher denetim masası üzerinden kaldırın sonra buradan tekrar indirin:https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 3 Ocak 2021 #2 oguz sasi dedi: Connecting to Rockstar Games services hatası alıyorum, belgelerden sildim düzelmedi bu şekilde donup kalıyor. Eki Görüntüle 814855 Genişletmek için tıkla... Rockstar Games ve Rockstar Games Launcher denetim masası üzerinden kaldırın sonra buradan tekrar indirin:https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher Artı 0 Eksi Çözüm
oguz sasi dedi: Connecting to Rockstar Games services hatası alıyorum, belgelerden sildim düzelmedi bu şekilde donup kalıyor. Eki Görüntüle 814855 Genişletmek için tıkla... Rockstar Games ve Rockstar Games Launcher denetim masası üzerinden kaldırın sonra buradan tekrar indirin:https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 3 Ocak 2021 #3 Rockstar Launcher'ı silip tekrar yükle. Artı 0 Eksi
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #4 Bilgisayarı yeniden başlat olmazsa Rockstar Games Launcher uygulamasını sil tekrar yükle. Artı 0 Eksi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 3 Ocak 2021 #5 Yukarıdaki mesajlar olmaz ise DNS değiştirmeyi dene. Artı 0 Eksi
326001 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.931 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Ocak 2021 #6 VPN indirip deneyin. Aynı sorunu olan arkadaş VPN indirdi, oldu. Çözüldü: GTA 5 açılmıyor Arkadaşlar her yolu denedim olmuyor. Rockstar Games klasörünü sildim denedim olmadı. 3-4 kez doğruladım olmadı. VPN kuramam güvenmiyorum. www.technopat.net VPN indirip aktif etmeyi de unutmayın. Artı 0 Eksi
VPN indirip deneyin. Aynı sorunu olan arkadaş VPN indirdi, oldu. Çözüldü: GTA 5 açılmıyor Arkadaşlar her yolu denedim olmuyor. Rockstar Games klasörünü sildim denedim olmadı. 3-4 kez doğruladım olmadı. VPN kuramam güvenmiyorum. www.technopat.net VPN indirip aktif etmeyi de unutmayın.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #7 326001 dedi: VPN indirip deneyin. Aynı sorunu olan arkadaş VPN indirdi, oldu. Çözüldü: GTA 5 açılmıyor Arkadaşlar her yolu denedim olmuyor. Rockstar Games klasörünü sildim denedim olmadı. 3-4 kez doğruladım olmadı. VPN kuramam güvenmiyorum. www.technopat.net VPN indirip aktif etmeyi de unutmayın. Genişletmek için tıkla... VPN kalıcı bir çözüm değil üstelik Rockstar hile yapmayanlara ban atmak için yer kolluyor. Artı 0 Eksi
326001 dedi: VPN indirip deneyin. Aynı sorunu olan arkadaş VPN indirdi, oldu. Çözüldü: GTA 5 açılmıyor Arkadaşlar her yolu denedim olmuyor. Rockstar Games klasörünü sildim denedim olmadı. 3-4 kez doğruladım olmadı. VPN kuramam güvenmiyorum. www.technopat.net VPN indirip aktif etmeyi de unutmayın. Genişletmek için tıkla... VPN kalıcı bir çözüm değil üstelik Rockstar hile yapmayanlara ban atmak için yer kolluyor.
KS KS oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #8 300319 dedi: Rockstar Games ve Rockstar Games Launcher denetim masası üzerinden kaldırın sonra buradan tekrar indirin:https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher Genişletmek için tıkla... 246941 dedi: Rockstar Launcher'ı silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... merta0567 dedi: Bilgisayarı yeniden başlat olmazsa Rockstar Games Launcher uygulamasını sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Yukarıdaki mesajlar olmaz ise DNS değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... 326001 dedi: VPN indirip deneyin. Aynı sorunu olan arkadaş VPN indirdi, oldu. Çözüldü: GTA 5 açılmıyor Arkadaşlar her yolu denedim olmuyor. Rockstar Games klasörünü sildim denedim olmadı. 3-4 kez doğruladım olmadı. VPN kuramam güvenmiyorum. www.technopat.net VPN indirip aktif etmeyi de unutmayın. Genişletmek için tıkla... PC'yi kapatıp açtım çözüldü fakat şimdi de bu hata var. Artı 0 Eksi
300319 dedi: Rockstar Games ve Rockstar Games Launcher denetim masası üzerinden kaldırın sonra buradan tekrar indirin:https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher Genişletmek için tıkla... 246941 dedi: Rockstar Launcher'ı silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... merta0567 dedi: Bilgisayarı yeniden başlat olmazsa Rockstar Games Launcher uygulamasını sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Yukarıdaki mesajlar olmaz ise DNS değiştirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... 326001 dedi: VPN indirip deneyin. Aynı sorunu olan arkadaş VPN indirdi, oldu. Çözüldü: GTA 5 açılmıyor Arkadaşlar her yolu denedim olmuyor. Rockstar Games klasörünü sildim denedim olmadı. 3-4 kez doğruladım olmadı. VPN kuramam güvenmiyorum. www.technopat.net VPN indirip aktif etmeyi de unutmayın. Genişletmek için tıkla... PC'yi kapatıp açtım çözüldü fakat şimdi de bu hata var.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 4 Ocak 2021 #9 oguz sasi dedi: PC'yi kapatıp açtım çözüldü fakat şimdi de bu hata var. Eki Görüntüle 815254 Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Artı 0 Eksi
oguz sasi dedi: PC'yi kapatıp açtım çözüldü fakat şimdi de bu hata var. Eki Görüntüle 815254 Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrulamayı dene.
KS KS oguz sasi Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #10 Tek7HackDedi dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı dene. Genişletmek için tıkla... Tamam deniyorum. Artı 0 Eksi