yumurtalıkaşar01 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 248 Çözümler 1 18 Ekim 2021 #1 GTA V "connecting to Rockstar Games services" hatası alıyorum. VPN kurdum, silip yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım ama yine de olmadı arkadaşlar bunu nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2021
GTA V "connecting to Rockstar Games services" hatası alıyorum. VPN kurdum, silip yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım ama yine de olmadı arkadaşlar bunu nasıl çözeceğim?
Çözüm yumurtalıkaşar01 18 Ekim 2021 Hocam sorunu çözdüm. Çözüm belgelere girip Rockstar Games klasörünü silmek. Bende öyle çalıştı.
patatesli gözleme Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #11 MotoCBR dedi: Bu hata değil ki biraz bekleyince ekran gelir. Genişletmek için tıkla... Kankam gelmiyor ben 1 gün bekledim yanıt yok. Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: Bu hata değil ki biraz bekleyince ekran gelir. Genişletmek için tıkla... Kankam gelmiyor ben 1 gün bekledim yanıt yok.
Selimkhan Femtopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #12 yumurtalıkaşar01 dedi: Hocam sorunu çözdüm. Çözüm belgelere girip Rockstar Games klasörünü silmek. Bende öyle çalıştı. Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim sil yükle bile yapmıştım bu çözdü. Artı 0 Eksi
yumurtalıkaşar01 dedi: Hocam sorunu çözdüm. Çözüm belgelere girip Rockstar Games klasörünü silmek. Bende öyle çalıştı. Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim sil yükle bile yapmıştım bu çözdü.