Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 14 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar bu hatayı benden başka alan var mı ya da ne yapmamız konusunda fikri olan? Dosya Ekleri gta.png 57,5 KB · Görüntüleme: 883
Caner DALKILIÇ Megapat Katılım 17 Kasım 2013 Mesajlar 435 Çözümler 1 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Teknisyeni/Bilgisayar Uzmanı 14 Nisan 2015 #2 Aynı hatayı alıyorum. Oyunu yeniden indirmeden çözmeye çalışıyorum. Düzeltince yazarım.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 15 Nisan 2015 #3 Caner DALKILIÇ dedi: Aynı hatayı alıyorum. Oyunu yeniden indirmeden çözmeye çalışıyorum. Düzeltince yazarım. Genişletmek için tıkla... Hatayı çözdüm klasördeki son dosyayı silin tekrar yüklensin. Adını hatırlamıyorum şu an başka Pc den giriyorum.
Caner DALKILIÇ dedi: Aynı hatayı alıyorum. Oyunu yeniden indirmeden çözmeye çalışıyorum. Düzeltince yazarım. Genişletmek için tıkla... Hatayı çözdüm klasördeki son dosyayı silin tekrar yüklensin. Adını hatırlamıyorum şu an başka Pc den giriyorum.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2015 #4 Eğer ki oyuna mod vs şeyler kurduysanız bu hatayı veriyor. Bende handling ayarını değiştirdim bu hatayı alıyorum.
Eğer ki oyuna mod vs şeyler kurduysanız bu hatayı veriyor. Bende handling ayarını değiştirdim bu hatayı alıyorum.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2016 #5 Saykopat dedi: Hatayı çözdüm klasördeki son dosyayı silin tekrar yüklensin. Adını hatırlamıyorum şu an başka Pc den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Hortlattığım için üzgünüm. Klasörün ismi neydi?
Saykopat dedi: Hatayı çözdüm klasördeki son dosyayı silin tekrar yüklensin. Adını hatırlamıyorum şu an başka Pc den giriyorum. Genişletmek için tıkla... Hortlattığım için üzgünüm. Klasörün ismi neydi?
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 16 Haziran 2016 #6 limoon dedi: Hortlattığım için üzgünüm. Klasörün ismi neydi? Genişletmek için tıkla... Ne bahtsız adamsın dostum! Daha önce de gördüm seni, bi' türlü indiremiyordun. Şimdi de hata mı veriyor?
limoon dedi: Hortlattığım için üzgünüm. Klasörün ismi neydi? Genişletmek için tıkla... Ne bahtsız adamsın dostum! Daha önce de gördüm seni, bi' türlü indiremiyordun. Şimdi de hata mı veriyor?
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2016 #7 İndirdim Heistte sorun var.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 16 Haziran 2016 #8 Dostum dosyaları doğrulat google yazarsan bulursun nasıl yapılacağını.