ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Hata tam olarak bu. Çözümü nedir acaba? Dosyaları doğruladım fakat çözülmedi.
I. Samurai Jack Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 288 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Merhaba, Steam>Kütüphane>GTA V Sağ Click Dişli Simgesi>İndirilmiş Dosyalar>Dosya Bütünlüğünü Doğrula Kısacası oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Artı 0 Eksi
Merhaba, Steam>Kütüphane>GTA V Sağ Click Dişli Simgesi>İndirilmiş Dosyalar>Dosya Bütünlüğünü Doğrula Kısacası oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.
KS KS ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 I. Samurai Jack dedi: Merhaba, Steam>Kütüphane>GTA V Sağ Click Dişli Simgesi>İndirilmiş Dosyalar>Dosya Bütünlüğünü Doğrula Kısacası oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam görmediniz heralde doğruladığımı söyledim fakat işe yaramadı. Artı 0 Eksi
I. Samurai Jack dedi: Merhaba, Steam>Kütüphane>GTA V Sağ Click Dişli Simgesi>İndirilmiş Dosyalar>Dosya Bütünlüğünü Doğrula Kısacası oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Hocam görmediniz heralde doğruladığımı söyledim fakat işe yaramadı.
I. Samurai Jack Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 288 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #4 ErdemH dedi: Hocam görmediniz heralde doğruladığımı söyledim fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın görmedim oyun dosyalarınızı atar mısınız? Hocam orada mısınız? Artı 0 Eksi
ErdemH dedi: Hocam görmediniz heralde doğruladığımı söyledim fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın görmedim oyun dosyalarınızı atar mısınız? Hocam orada mısınız?
KS KS ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #5 I. Samurai Jack dedi: Kusura bakmayın görmedim oyun dosyalarınızı atar mısınız? Hocam orada mısınız? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
I. Samurai Jack dedi: Kusura bakmayın görmedim oyun dosyalarınızı atar mısınız? Hocam orada mısınız? Genişletmek için tıkla...