freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 19 Aralık 2021 #1 Merhabalar. Bugün Epic Games'den GTA V aldım. Oyun da neler yapılabilir? Eğlenceli, komik şeyler mesela. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Merhabalar. Bugün Epic Games'den GTA V aldım. Oyun da neler yapılabilir? Eğlenceli, komik şeyler mesela.
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 freakcnsl dedi: Merhabalar. Bugün Epic Games'den GTA V aldım. Oyun da neler yapılabilir? Eğlenceli, komik şeyler mesela. Genişletmek için tıkla... Director mod da farklı karakterlere falan dönüşüp terör estirebilirsiniz çok sarmıştı hood zencilerini alıp çete savaşı falan yapıyordum.
freakcnsl dedi: Merhabalar. Bugün Epic Games'den GTA V aldım. Oyun da neler yapılabilir? Eğlenceli, komik şeyler mesela. Genişletmek için tıkla... Director mod da farklı karakterlere falan dönüşüp terör estirebilirsiniz çok sarmıştı hood zencilerini alıp çete savaşı falan yapıyordum.
RegoslaX Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 Serverlara girebilirsiniz roleplay. Arkadaşınız varsa heist oynuyabilirsiniz. Hikayesi oynanabilir. Mod yükleyebilirsiniz.
Serverlara girebilirsiniz roleplay. Arkadaşınız varsa heist oynuyabilirsiniz. Hikayesi oynanabilir. Mod yükleyebilirsiniz.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 19 Aralık 2021 #4 Offline için, Hikayeden ilerleyebilirsin. Modlar kurabilirsin. NPC'lere saldırabilirsin. Fivem de girebilirsiniz.
Offline için, Hikayeden ilerleyebilirsin. Modlar kurabilirsin. NPC'lere saldırabilirsin. Fivem de girebilirsiniz.
mehmetuysal89 Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #5 freakcnsl dedi: Merhabalar. Bugün Epic Games'den GTA V aldım. Oyun da neler yapılabilir? Eğlenceli, komik şeyler mesela. Genişletmek için tıkla... GTA 5 gerçek hayat yap başka görev yap zaman geçirirsin.
freakcnsl dedi: Merhabalar. Bugün Epic Games'den GTA V aldım. Oyun da neler yapılabilir? Eğlenceli, komik şeyler mesela. Genişletmek için tıkla... GTA 5 gerçek hayat yap başka görev yap zaman geçirirsin.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 19 Aralık 2021 #6 Add-On araçlar yükleyebilirsiniz.
4 403646 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.988 Makaleler 2 Çözümler 23 19 Aralık 2021 #7 Topuklu ayakkabı simgeli bir yer var orası çok eğlenceli.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 19 Aralık 2021 #8 403646 dedi: Topuklu ayakkabı simgeli bir yer var orası çok eğlenceli. Genişletmek için tıkla... Kıza demezsin onu.
403646 dedi: Topuklu ayakkabı simgeli bir yer var orası çok eğlenceli. Genişletmek için tıkla... Kıza demezsin onu.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 19 Aralık 2021 #9 Shaw Dickerson dedi: Kıza demezsin onu. Genişletmek için tıkla... Kız olduğumu nereden biliyorsunuz? Evet kızım. mehmetuysal89 dedi: GTA 5 gerçek hayat yap başka görev yap zaman geçirirsin. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım ilk yapacağım şey.
Shaw Dickerson dedi: Kıza demezsin onu. Genişletmek için tıkla... Kız olduğumu nereden biliyorsunuz? Evet kızım. mehmetuysal89 dedi: GTA 5 gerçek hayat yap başka görev yap zaman geçirirsin. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım ilk yapacağım şey.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 19 Aralık 2021 #10 freakcnsl dedi: Kız olduğumu nereden biliyorsunuz? Evet kızım. Evet sanırım ilk yapacağım şey. Genişletmek için tıkla... Açtığınız bir konudan olabilir mi?
freakcnsl dedi: Kız olduğumu nereden biliyorsunuz? Evet kızım. Evet sanırım ilk yapacağım şey. Genişletmek için tıkla... Açtığınız bir konudan olabilir mi?