Çözüldü GTA V dinput8.dll ile açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erayyyys

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 550 4 GB
İ3 4150
8 GB RAM
128 GB SSD+ 750 GB HDD
Trainer kurmak için Menyoo ve script hook yüklemem gerekiyor bende yükleyip dosyaları oyunun olduğu klasöre attım, Fakat oyunu açtığımda yükleme alanında biraz bekledikten sonra atıyor. Bende dinput8.dll dosyasını çıkarıp denedim, Oyun açıldı fakat Menyoo Trainer çalışmadı. 3 ay önce falan oluyordu fakat şimdi değişik bir şekilde olmuyor.

Çözüm
Eğer BattlEye hata veriyorsa Rockstar Launcher ayarlarından BattlEye'yi kapatmanız lazım ama Online'ye giremessiniz bu ayar kapalıyken.

Galiba ben eski sürüm indirdim.

Sorunu başka bir yerden Script Hook ve Menyoo indirerek çözdüm.
Trainer kurmak için Menyoo ve script hook yüklemem gerekiyor bende yükleyip dosyaları oyunun olduğu klasöre attım, fakat oyunu açtığımda yükleme alanında biraz bekledikten sonra atıyor. Bende dinput8.dll dosyasını çıkarıp denedim, oyun açıldı fakat Menyoo trainer çalışmadı. 3 ay önce falan oluyordu fakat şimdi değişik bir şekilde olmuyor.

Eğer BattlEye hata veriyorsa Rockstar Launcher ayarlarından BattlEye'yi kapatmanız lazım ama Online'ye giremessiniz bu ayar kapalıyken.

Galiba ben eski sürüm indirdim.

Sorunu başka bir yerden Script Hook ve Menyoo indirerek çözdüm.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı