Y YunusEmre52 Femtopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2 20 Aralık 2020 #1 Merhablar ben GTA V Online'a girerken story modu seçemiyorum, direkt Online'a atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2020
Merhablar ben GTA V Online'a girerken story modu seçemiyorum, direkt Online'a atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Axee Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #2 Oyuna girdikten sonra alt tuşuna uzun basarak karakter değiştirebilirsin aynı sorunu bende bir ara yaşamıştım dosyaları doğruladıktan sonra düzelmişti.
Oyuna girdikten sonra alt tuşuna uzun basarak karakter değiştirebilirsin aynı sorunu bende bir ara yaşamıştım dosyaları doğruladıktan sonra düzelmişti.
Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #3 Ayarlardan landing page i aktive edin büyük ihtimalle çalışacaktır.
Y YunusEmre52 Femtopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2 21 Aralık 2020 #4 Esatgvn2 dedi: Ayarlardan landing page i aktive edin büyük ihtimalle çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm yardımın için teşekkürler
Esatgvn2 dedi: Ayarlardan landing page i aktive edin büyük ihtimalle çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm yardımın için teşekkürler