Çözüldü GTA V donmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aziz20212131

Centipat
Daha fazla  
GTA 5'i formattan önce gayet iyi oynuyordum donmuyordu kasmıyordu ama format attıktan sonra oyunum donmaya başladı dosyalar bütünlüğünü falan doğruladım yine de düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Olayı çözdüm. Oyun ne olursa olsun fark etmez Driver Booster diye bir uygulama var; oyun ayarları falan var orada güncelleştirin, düzeliyor. Ben öyle yaptım şimdi, düzeldi.
Donmaktan kastın ne? Ara sıra takılma mı yapıyor? Sistem özelliklerini ve aldığın FPS değerini yazar mısın?

GTA 5'i formattan önce gayet iyi oynuyordum donmuyordu kasmıyordu ama format attıktan sonra oyunum donmaya başladı dosyalar bütünlüğünü falan doğruladım yine de düzelmedi.
Ekran kartı ve varsa işlemcinizin entegre grafik sürücülerini kurun. Son zamanlarda aynı sorunu arkadaşım yaşadı, NVIDIA sürücüsünü kurmuştu ancak ilginç bir şekilde Intel grafik sürücüsünü kurmadığı için problem yaşadı. Kurduktan sonra düzeldi.

Olayı çözdüm. Oyun ne olursa olsun fark etmez Driver Booster diye bir uygulama var; oyun ayarları falan var orada güncelleştirin, düzeliyor. Ben öyle yaptım şimdi, düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…