GTA V DVD'lere Nasıl Sığacak?

65 GB mi? En son Wolfenstein: The New Order 50 GB yer istiyordu. Bilgisayarı GTA V ile birlikte 2 oyun dolduracak her halde... Ön siparişi verdik. Tek merak ettiğim nokta çıktığı ilk gün indirebilecek miyiz yoksa sunucular aşırı yüklenmeden patlar mı merak konusu. :)

Kesinlikle sunucular yoğunluktan dolayı çökecek. :)

65 GB mi? En son Wolfenstein: The New Order 50 GB yer istiyordu. Bilgisayarı GTA V ile birlikte 2 oyun dolduracak her halde... Ön siparişi verdik. Tek merak ettiğim nokta çıktığı ilk gün indirebilecek miyiz yoksa sunucular aşırı yüklenmeden patlar mı merak konusu. :)

Çıkış tarihinden önce ön yüklemeye açılır umarım, Steam kullanıcıları için olur ama Steam sürüm olmayanları bilmiyorum.

Arkadaşlar büyük olasılıkla dvd olarak çıkar ama zaten o kadar sorun olmayacaktır zaten ps3 için sıkıştırdıklarından biraz daha sıkıştırsalar yeter ama daha sıkıştıracak teknoloji varmıdır bilmiyorum. Ya da yukarda arkadaşım dediği gibi kalan parçaları internetten indirtirler yada olmadı online'ı içinden çıkartırlar böylelikle interneti olmayan insanlar gta V 'i oynayabilirler zaten online için internet gerektirdiğindende onuda internetten indirmeli yaparlar.

Arkadaşlar sizce bu sistem GTA 5'i 1600x900 veya 1440x900 MEdium ayarlarda oynatır mı ? Oynatırsa kaç Fps alır sizce ?
Asus Nvdia Gt 640 2 GB DDRR3 128 bit
4 gb RAM
İntel i3 550@ 3.20 GHZ
Almaya değer mi sizin fikirlerinize göre ön sipariş vereceğim.Can You Run It'de minimum sistem gereksinimi kaldırıyor.

lowda oynatabilir

Bunu bende düşünmedim değil :) Aklıma blu-ray geldi fakat herkeste bluray okuyucu yok malesef. Bunun gibi yüksek boyutlu oyunlardan alan var mı daha önce?

Ben Wolfenstein TNO yu almıştım. 4 dvd var yaklaşık 30 gb dvd üzerinden kuruluyor. Geriye kalan 12 gb da steam üzerinden indirildi. Buna benzer birşey olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı