GTA V ekran kartı kullanımı düşük

İşletim sistemi
Windows 10

GTX 1070

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
RAM
Gskill ripjaws 8gb
SSD veya HDD modeli
kioxia 480gb
Ekran kartı
gtx1650
Anakart
Pro h410 m-b
İşlemci
i3 10100f
GTA V oynarken kullanımlar düşük oluyor ama FPS artmıyor hatta bazen düşüyor yani sistemin tamamını kullanamıyorum sorun nedir? Soracaklar için; V-Sync kapalı, RAM'i 8x8 16 olarak da kullandım onda da sorun aynıydı, başka oyunlarda yok bu sorun.
Ekran görüntüsü 2023-01-02 202309.png

Sürekli mi böyle yoksa ekran kartı kullanımında dalgalanma oluyor mu? Bir de Msi Afterburner uygulaması üzerinden bakar mısın aynı mı?
Ve bir de grafik ayarların düşükse ekran kartına fazla yük binmez ki zaten ekran kartının fanları bile çalışmıyor yani ısı derecesi düşük olduğu için :) Grafikleri yükselt bakalım bir kullanım yüzdesi yükselecek mi?

GTA V oynarken kullanımlar düşük oluyor ama FPS artmıyor hatta bazen düşüyor yani sistemin tamamını kullanamıyorum sorun nedir? Soracaklar için; V-Sync kapalı, RAM'i 8x8 16 olarak da kullandım onda da sorun aynıydı, başka oyunlarda yok bu sorun.Eki Görüntüle 1621194

Grafik ayarları nedir?

Hocam yüksekti ilk zamanda, daha beterdi biraz oynadım ayarlarla azalttım bir nebze.

Eki Görüntüle 1621212Eki Görüntüle 1621211Eki Görüntüle 1621210

Çözünürlükten darboğaz yapıyor olabilir ancak kafanıza takmanıza gerek yok şu videoyu izlerseniz daha da aydınlanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözünürlükten darboğaz yapıyor olabilir ancak kafanıza takmanıza gerek yok şu videoyu izlerseniz daha da aydınlanabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam darboğaz yok örneğin RDR2 oynarken sorun yok sadece GTA V böyle.

Hocam darboğaz yok örneğin RDR2 oynarken sorun yok sadece GTA V böyle.

Hocam çok önemli bir detay dikkatimi çekti GPU voltajı 1 Volt ve 40 watt sarfiyat gösteriyor acaba ekran kartına yeterli enerji gitmiyor olabilir mi çünkü bilgisayar bileşenleri 5-9-12-24 Volt aralığında çalışıyor diye biliyorum.

Hocam çok önemli bir detay dikkatimi çekti GPU voltajı 1 Volt ve 40 watt sarfiyat gösteriyor acaba ekran kartına yeterli enerji gitmiyor olabilir mi çünkü bilgisayar bileşenleri 5-9-12-24 Volt aralığında çalışıyor diye biliyorum.
Aynı sorun başka bilgisayarlardada olsa hak veririm size fakat sadece gta v için geçerli ve sadece bende değil bir arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı