qerryz Femtopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 37 3 Mart 2025 #1 GTA V almak istiyorum. İndirim zamanını beklemeli miyim ve ne zaman indirime girer? Sadece Steam kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
GTA V almak istiyorum. İndirim zamanını beklemeli miyim ve ne zaman indirime girer? Sadece Steam kullanıyorum.
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 859 Çözümler 7 3 Mart 2025 #2 İndirimi bekle tabi 15 dolar civarında görmüştüm en son, yakında da Mart'ta bahar indirimi olacak o zaman alabilirsin.
İndirimi bekle tabi 15 dolar civarında görmüştüm en son, yakında da Mart'ta bahar indirimi olacak o zaman alabilirsin.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 qerryz dedi: GTA V almak istiyorum. İndirim zamanını beklemeli miyim ve ne zaman indirime girer? Sadece Steam kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam yaz indiriminde vesaire gta 5 epic gameste daha ucuz oluyor ordan alabilirsiniz. Workshop kullanmayacağınızı tahmin ediyorum.
qerryz dedi: GTA V almak istiyorum. İndirim zamanını beklemeli miyim ve ne zaman indirime girer? Sadece Steam kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam yaz indiriminde vesaire gta 5 epic gameste daha ucuz oluyor ordan alabilirsiniz. Workshop kullanmayacağınızı tahmin ediyorum.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.888 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #4 qerryz dedi: GTA V almak istiyorum. İndirim zamanını beklemeli miyim ve ne zaman indirime girer? Sadece Steam kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 5 Price burada yakın zamanda 15 dolar civarında indirime girdiği gözüküyor ekstra bir şey olmadığı sürece bunun altında bulunmaz Steam'den.
qerryz dedi: GTA V almak istiyorum. İndirim zamanını beklemeli miyim ve ne zaman indirime girer? Sadece Steam kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... GTA 5 Price burada yakın zamanda 15 dolar civarında indirime girdiği gözüküyor ekstra bir şey olmadığı sürece bunun altında bulunmaz Steam'den.
MagniGame Decapat Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 409 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 13500H | GeForce RTX 4050 (140W) | 32GB DDR4 3200Mhz RAM | 500GB PCIe M.2 | James Donkey 24,5" | Razer Ornata v3 TKL | Razer BlackShark V2 X | Razer Deathadder Essential | Microsoft Xbox Wireless Controller Sundown (Gen. 9) Cinsiyet Erkek Meslek Yönetici 3 Mart 2025 #5 Allah bilir. Bi bakmışsın 6 çıkmadan önce Epic Games beleşe vermiş (sanmıyorum ama ihtimal ihtimaldir)
Allah bilir. Bi bakmışsın 6 çıkmadan önce Epic Games beleşe vermiş (sanmıyorum ama ihtimal ihtimaldir)