hilz Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 381 Çözümler 2 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 7500F 32GB DDR5 Rtx3060ti Msi a620m-b 512gb nvme ssd Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 26 Mart 2025 #1 GTA Online girerken enable BattlEye hatası alıyorum. Diğer konulardaki Rockstar Games'tan BattlEye kutucuğunu vs kapatarak girdim olmadı.
GTA Online girerken enable BattlEye hatası alıyorum. Diğer konulardaki Rockstar Games'tan BattlEye kutucuğunu vs kapatarak girdim olmadı.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 26 Mart 2025 #2 hilz dedi: GTA Online girerken enable BattlEye hatası alıyorum. Diğer konulardaki Rockstar Games'tan BattlEye kutucuğunu vs kapatarak girdim olmadı. Genişletmek için tıkla... O kutucuğu açınca girebiliyor olman gerek. Artı 0 Eksi
hilz dedi: GTA Online girerken enable BattlEye hatası alıyorum. Diğer konulardaki Rockstar Games'tan BattlEye kutucuğunu vs kapatarak girdim olmadı. Genişletmek için tıkla... O kutucuğu açınca girebiliyor olman gerek.
Sansar SaIvo Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #3 hilz dedi: GTA Online girerken enable BattlEye hatası alıyorum. Diğer konulardaki Rockstar Games'tan BattlEye kutucuğunu vs kapatarak girdim olmadı. Genişletmek için tıkla... En iyisi rockstargames'i sil tekrar yükle. GTA'yı değil normal Rockstar'ı. Artı 0 Eksi
hilz dedi: GTA Online girerken enable BattlEye hatası alıyorum. Diğer konulardaki Rockstar Games'tan BattlEye kutucuğunu vs kapatarak girdim olmadı. Genişletmek için tıkla... En iyisi rockstargames'i sil tekrar yükle. GTA'yı değil normal Rockstar'ı.