Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.772 Makaleler 13 Çözümler 16 2 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, nve yaması kurdum YouTube'dan izlediğim kadarıyla insanlarda sol üstte enb yazısı çıkıyor açılışta fakat bende çıkmıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Merhaba arkadaşlar, nve yaması kurdum YouTube'dan izlediğim kadarıyla insanlarda sol üstte enb yazısı çıkıyor açılışta fakat bende çıkmıyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Attacksaw 2 Ağustos 2023 EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, modun herhangi bir gereksinimi var mı, oyuna modun çalışması için bir program gibi, misal GTA san Cleo istiyordu. Genişletmek için tıkla... AsiLoader falan lazım hocam sanırım ama onları kurdum zaten. GTA5.exe ve PLAYGTAV.exe yi uyumluluğunu Windows 7 yaparsanız ENB çalışıyor bilginize.
EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, modun herhangi bir gereksinimi var mı, oyuna modun çalışması için bir program gibi, misal GTA san Cleo istiyordu. Genişletmek için tıkla... AsiLoader falan lazım hocam sanırım ama onları kurdum zaten. GTA5.exe ve PLAYGTAV.exe yi uyumluluğunu Windows 7 yaparsanız ENB çalışıyor bilginize.
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 2 Ağustos 2023 #2 Attacksaw dedi: Merhaba arkadaşlar, nve yaması kurdum YouTube'dan izlediğim kadarıyla insanlarda sol üstte enb yazısı çıkıyor açılışta fakat bende çıkmıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam, modun herhangi bir gereksinimi var mı, oyuna modun çalışması için bir program gibi, misal GTA san Cleo istiyordu. Artı 0 Eksi
Attacksaw dedi: Merhaba arkadaşlar, nve yaması kurdum YouTube'dan izlediğim kadarıyla insanlarda sol üstte enb yazısı çıkıyor açılışta fakat bende çıkmıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam, modun herhangi bir gereksinimi var mı, oyuna modun çalışması için bir program gibi, misal GTA san Cleo istiyordu.
KS KS Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.772 Makaleler 13 Çözümler 16 2 Ağustos 2023 #3 EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, modun herhangi bir gereksinimi var mı, oyuna modun çalışması için bir program gibi, misal GTA san Cleo istiyordu. Genişletmek için tıkla... AsiLoader falan lazım hocam sanırım ama onları kurdum zaten. GTA5.exe ve PLAYGTAV.exe yi uyumluluğunu Windows 7 yaparsanız ENB çalışıyor bilginize. Son düzenleme: 4 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
EmirOfRivia1453 dedi: Hocam, modun herhangi bir gereksinimi var mı, oyuna modun çalışması için bir program gibi, misal GTA san Cleo istiyordu. Genişletmek için tıkla... AsiLoader falan lazım hocam sanırım ama onları kurdum zaten. GTA5.exe ve PLAYGTAV.exe yi uyumluluğunu Windows 7 yaparsanız ENB çalışıyor bilginize.