kxlast Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 GTA V enchanted indirmeyi planlıyorum. GTA V enchanted indiren biri GTA V legacy sahibi biriyle Online oynayabilir mi?
GTA V enchanted indirmeyi planlıyorum. GTA V enchanted indiren biri GTA V legacy sahibi biriyle Online oynayabilir mi?
Utku Görkem Öztürk Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 22 Çözümler 1 4 Mart 2025 #2 Oynanmıyor diye biliyorum. Son düzenleme: 4 Mart 2025
eymnbr Femtopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 3 4 Mart 2025 #3 Oynanmıyor diye biliyorum, Legacy ve Enhanced sürümlerinin serverları farklı olacak demişlerdi.
dako121 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 941 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #4 kxlast dedi: GTA V enchanted indirmeyi planlıyorum. GTA V enchanted indiren biri GTA V legacy sahibi biriyle Online oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor serverler farklı direk.
kxlast dedi: GTA V enchanted indirmeyi planlıyorum. GTA V enchanted indiren biri GTA V legacy sahibi biriyle Online oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oynanmıyor serverler farklı direk.