GTA V Enhanced alınır mı?

Die Moon

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam'de GTA V Enhanced yarı fiyatına (15 $) düşmüş, sizce şimdi mi almalıyım, yoksa yazın daha iyi indirim gelir mi, ya da olan birinin Steam hesabından indirip sonra kendi Steam hesabıma geçip mi oynamalıyım? (son dediğim şey hakkında çok emin değilim, Steam'den çok anlamıyorum ondan dolayı tavsiye istiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Steam'de GTA V Enhanced yarı fiyatına (15 $) düşmüş, sizce şimdi mi almalıyım, yoksa yazın daha iyi indirim gelir mi, ya da olan birinin Steam hesabından indirip sonra kendi Steam hesabıma geçip mi oynamalıyım? (son dediğim şey hakkında çok emin değilim, Steam'den çok anlamıyorum ondan dolayı tavsiye istiyorum.)

Merhaba bence alabilirsiniz fakat daha fazla indirim gelebilir yaz indirimlerinde ona göre yaz indirimlerindede alabilirsiniz ve dediğiniz olmuyor başka birisinin Steam hesabından indirdiğinizde kendi hesabınızdan giremiyorsunuz.

Buyuk ıhtımal daha da ucuza dusmez. Yanı dusedebılır yaza kadar beklemek ıstersenız acelenız yoksa bekleyebılırsın. İkinci dedigin olmaz cunku her Steam hesabı sadece bır Rockstar hesabına baglanıyor. Oynayabılmek ıcın kendı Steam hesabında olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı