GTA V Enhanced bulanıklık ve lag oluyor

Uzayws

Centipat
Daha fazla  
Oyunda full ayarlarda 70-80 FPS alıyorum ancak etrafa baktığımda genel bir bulanıklık hissi var ayrıca oyun kasıyormuş gibi geliyor. Ekranı vs döndürürken de takılmalar oluyor.

Oyunda full ayarlarda 70-80 FPS alıyorum ancak etrafa baktığımda genel bir bulanıklık hissi var ayrıca oyun kasıyormuş gibi geliyor. Ekranı vs döndürürken de takılmalar oluyor.

TAA veya FSR filan açık ise onlar bulanıklaştırıyor, ekran kartın destekliyorsa DLSS açmanı öneririm hatta yapabilirsen DLSS 4 transformer modeline güncellemeni öneririm.

Oyun bozuk FSR3 açıksa daha da kötü hale geliyor Rockstar rt için denoise eklemeyi unutmuş.

Bulanıklık hissini motion blur ayarı yapıyor. Takılmalar için VSYNC'ı açabilirsiniz.

TAA'dan dolayı güncellemeler ile düzeltirler diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…