Gece 1'e kadar bekleyeceğim çıkmazsa sabah gireceğim hocam hayırlısı.Benim tahminim yarın öğlen 12 gibi gelmesi.
Arkadaşlar 4 Mart'ta çıkacağı söylendi fakat saat verilmedi sanırım, verildiyse de ben göremedim. Bilgisi olan var mı?
Okul olmasa vallahi ben de sabahlayacağım özellikle DLSS ile neler yapmışlar onu çok merak ediyorum ama malum iş güçYarın gece sabahçıyız![]()
Hocam konudan alakasız olarak bir şey sormak istiyorum ben yükledim de bu versiyon ek görevler falan mı getirdi yoksa grafik güncellemesi mi?
ABD ile aramızda 16 saat fark var knk ABD 4 Mart gece 00.00 olduğunda bizde öğleden sonra 5 olcak saat tahmince 5 de gelirArkadaşlar 4 Mart'ta çıkacağı söylendi fakat saat verilmedi sanırım, verildiyse de ben göremedim. Bilgisi olan var mı?
16 değil 8 saat fark var hocam.ABD ile aramızda 16 saat fark var knk ABD 4 Mart gece 00.00 olduğunda bizde öğleden sonra 5 olcak saat tahmince 5 de gelir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.