lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 427 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 Arkadaşlar 4 Mart'ta çıkacağı söylendi fakat saat verilmedi sanırım, verildiyse de ben göremedim. Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar 4 Mart'ta çıkacağı söylendi fakat saat verilmedi sanırım, verildiyse de ben göremedim. Bilgisi olan var mı?
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.779 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #2 Benim tahminim yarın öğlen 12 gibi gelmesi.
lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 427 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #3 Cpt.Revenger dedi: Benim tahminim yarın öğlen 12 gibi gelmesi. Genişletmek için tıkla... Gece 1'e kadar bekleyeceğim çıkmazsa sabah gireceğim hocam hayırlısı.
Cpt.Revenger dedi: Benim tahminim yarın öğlen 12 gibi gelmesi. Genişletmek için tıkla... Gece 1'e kadar bekleyeceğim çıkmazsa sabah gireceğim hocam hayırlısı.
Raven1903 Decapat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #4 lablanca dedi: Arkadaşlar 4 Mart'ta çıkacağı söylendi fakat saat verilmedi sanırım, verildiyse de ben göremedim. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bize göre sabah saatlerinde çıkar tahminimce 8 9 gibi.
lablanca dedi: Arkadaşlar 4 Mart'ta çıkacağı söylendi fakat saat verilmedi sanırım, verildiyse de ben göremedim. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bize göre sabah saatlerinde çıkar tahminimce 8 9 gibi.
GKarahan Kilopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gamer 3 Mart 2025 #5 Yarın gece sabahçıyız
lablanca Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 427 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #6 GKarahan dedi: Yarın gece sabahçıyız Genişletmek için tıkla... Okul olmasa vallahi ben de sabahlayacağım özellikle DLSS ile neler yapmışlar onu çok merak ediyorum ama malum iş güç
GKarahan dedi: Yarın gece sabahçıyız Genişletmek için tıkla... Okul olmasa vallahi ben de sabahlayacağım özellikle DLSS ile neler yapmışlar onu çok merak ediyorum ama malum iş güç
K kuweyhan Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #7 Hocam konudan alakasız olarak bir şey sormak istiyorum ben yükledim de bu versiyon ek görevler falan mı getirdi yoksa grafik güncellemesi mi?
Hocam konudan alakasız olarak bir şey sormak istiyorum ben yükledim de bu versiyon ek görevler falan mı getirdi yoksa grafik güncellemesi mi?
TALORA Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #8 kuweyhan dedi: Hocam konudan alakasız olarak bir şey sormak istiyorum ben yükledim de bu versiyon ek görevler falan mı getirdi yoksa grafik güncellemesi mi? Genişletmek için tıkla... Sadece grafik fizik ve Online'ye konsol özellikleri geldi hsw araçları.chamelon renkler vs.
kuweyhan dedi: Hocam konudan alakasız olarak bir şey sormak istiyorum ben yükledim de bu versiyon ek görevler falan mı getirdi yoksa grafik güncellemesi mi? Genişletmek için tıkla... Sadece grafik fizik ve Online'ye konsol özellikleri geldi hsw araçları.chamelon renkler vs.
Patates Avcısı Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #9 lablanca dedi: Arkadaşlar 4 Mart'ta çıkacağı söylendi fakat saat verilmedi sanırım, verildiyse de ben göremedim. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... ABD ile aramızda 16 saat fark var knk ABD 4 Mart gece 00.00 olduğunda bizde öğleden sonra 5 olcak saat tahmince 5 de gelir
lablanca dedi: Arkadaşlar 4 Mart'ta çıkacağı söylendi fakat saat verilmedi sanırım, verildiyse de ben göremedim. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... ABD ile aramızda 16 saat fark var knk ABD 4 Mart gece 00.00 olduğunda bizde öğleden sonra 5 olcak saat tahmince 5 de gelir
FEDUX Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 857 Makaleler 2 Çözümler 4 4 Mart 2025 #10 Patates Avcısı dedi: ABD ile aramızda 16 saat fark var knk ABD 4 Mart gece 00.00 olduğunda bizde öğleden sonra 5 olcak saat tahmince 5 de gelir Genişletmek için tıkla... 16 değil 8 saat fark var hocam.
Patates Avcısı dedi: ABD ile aramızda 16 saat fark var knk ABD 4 Mart gece 00.00 olduğunda bizde öğleden sonra 5 olcak saat tahmince 5 de gelir Genişletmek için tıkla... 16 değil 8 saat fark var hocam.