P PegasusOF Femtopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 GTA yüklüyorum. Enhanced yükledim ama farkları ne bilmiyorum ve Online kısma girebiliyor muyuz? Enhanced'da farklarını bilen biri anlatabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2025
GTA yüklüyorum. Enhanced yükledim ama farkları ne bilmiyorum ve Online kısma girebiliyor muyuz? Enhanced'da farklarını bilen biri anlatabilir mi?
Çözüm roxy1881 7 Mayıs 2025 PegasusOF dedi: GTA yüklüyorum. Enhanced yükledim ama farkları ne bilmiyorum ve Online kısma girebiliyor muyuz? Enhanced'da farklarını bilen biri anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Enhanced versiyonunda FiveM gibi platformlara giriş yapamıyorsun. Bu versiyon, Legacy'ye kıyasla daha gelişmiş grafiklere sahip.
PegasusOF dedi: GTA yüklüyorum. Enhanced yükledim ama farkları ne bilmiyorum ve Online kısma girebiliyor muyuz? Enhanced'da farklarını bilen biri anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Enhanced versiyonunda FiveM gibi platformlara giriş yapamıyorsun. Bu versiyon, Legacy'ye kıyasla daha gelişmiş grafiklere sahip.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.657 Makaleler 1 Çözümler 103 Yer İstanbul 7 Mayıs 2025 #2 PegasusOF dedi: GTA yüklüyorum. Enhanced yükledim ama farkları ne bilmiyorum ve Online kısma girebiliyor muyuz? Enhanced'da farklarını bilen biri anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Enhanced versiyonunda FiveM gibi platformlara giriş yapamıyorsun. Bu versiyon, Legacy'ye kıyasla daha gelişmiş grafiklere sahip. Artı 0 Eksi Çözüm
PegasusOF dedi: GTA yüklüyorum. Enhanced yükledim ama farkları ne bilmiyorum ve Online kısma girebiliyor muyuz? Enhanced'da farklarını bilen biri anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... Enhanced versiyonunda FiveM gibi platformlara giriş yapamıyorsun. Bu versiyon, Legacy'ye kıyasla daha gelişmiş grafiklere sahip.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.248 Makaleler 2 Çözümler 1.498 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #3 Texture kalitesi, DLSS ve FSR desteği. Online kısma birlikte girmek isteyenler aynı sürümü oynamak zorunda. Artı 0 Eksi
Texture kalitesi, DLSS ve FSR desteği. Online kısma birlikte girmek isteyenler aynı sürümü oynamak zorunda.
cHHilaaa Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #4 Bence baya saçma bir güncelleme olmuş. Artı 0 Eksi
KS KS P PegasusOF Femtopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #5 roxy1881 dedi: Enhanced versiyonunda FiveM gibi platformlara giriş yapamıyorsun. Bu versiyon, Legacy'ye kıyasla daha gelişmiş grafiklere sahip. Genişletmek için tıkla... FiveM giremem mi şimdi ben? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
roxy1881 dedi: Enhanced versiyonunda FiveM gibi platformlara giriş yapamıyorsun. Bu versiyon, Legacy'ye kıyasla daha gelişmiş grafiklere sahip. Genişletmek için tıkla... FiveM giremem mi şimdi ben?
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.657 Makaleler 1 Çözümler 103 Yer İstanbul 8 Mayıs 2025 #6 PegasusOF dedi: FiveM giremem mi şimdi ben? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi