arwentt Zeptopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #31 Epic Gamese ticket attım ve gecikme olabileceğini söyledi.
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #32 arwentt dedi: Epic Games'e ticket attım ve gecikme olabileceğini söyledi. Eki Görüntüle 2437615 Genişletmek için tıkla... Epic'te işler ağır işliyor ve bunu kendileride kabul ediyor.
arwentt dedi: Epic Games'e ticket attım ve gecikme olabileceğini söyledi. Eki Görüntüle 2437615 Genişletmek için tıkla... Epic'te işler ağır işliyor ve bunu kendileride kabul ediyor.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.859 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #33 Bana da gelmedi maalesef teknik bir sıkıntı bekleyelim.
F furkankilla Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #34 Fearless0600 dedi: Farklı oyunlar olacak dendi bende o sebeple sildim hocam. Tekrarmı yüklemem lazım legacy olanı? Genişletmek için tıkla... hocam eskisini silebilirmişsiniz öyle giriliyormuş
Fearless0600 dedi: Farklı oyunlar olacak dendi bende o sebeple sildim hocam. Tekrarmı yüklemem lazım legacy olanı? Genişletmek için tıkla... hocam eskisini silebilirmişsiniz öyle giriliyormuş
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #35 Hocam peki bu enhanced geldi ve fps drop geçer mi
F furkankilla Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #36 ERN DAYI dedi: Hocam peki bu enhanced geldi ve fps drop geçer mi Genişletmek için tıkla... bir yayıncıyı izliyorum fps stabilmiş iyiymiş tabi ben daha giremedim epicde sıkıntı var
ERN DAYI dedi: Hocam peki bu enhanced geldi ve fps drop geçer mi Genişletmek için tıkla... bir yayıncıyı izliyorum fps stabilmiş iyiymiş tabi ben daha giremedim epicde sıkıntı var
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #37 furkankilla dedi: bir yayıncıyı izliyorum fps stabilmiş iyiymiş tabi ben daha giremedim epicde sıkıntı var Genişletmek için tıkla... Epicte bu durum ne zaman düzelir
furkankilla dedi: bir yayıncıyı izliyorum fps stabilmiş iyiymiş tabi ben daha giremedim epicde sıkıntı var Genişletmek için tıkla... Epicte bu durum ne zaman düzelir
F furkankilla Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #38 ERN DAYI dedi: Epicte bu durum ne zaman düzelir Genişletmek için tıkla... bilmiyorum rockstara ticket açtım ama bi dönüş yok daha
ERN DAYI dedi: Epicte bu durum ne zaman düzelir Genişletmek için tıkla... bilmiyorum rockstara ticket açtım ama bi dönüş yok daha
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #39 furkankilla dedi: Hocam eskisini silebilirmişsiniz öyle giriliyormuş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Büyük ihtimallle yarına kadar bizim kütüphanelerede düşer oyun. Sen girebildin mi oyuna?
furkankilla dedi: Hocam eskisini silebilirmişsiniz öyle giriliyormuş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Büyük ihtimallle yarına kadar bizim kütüphanelerede düşer oyun. Sen girebildin mi oyuna?
error01 Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #40 arnulfo.kayceon dedi: Ayrı olarak kütüphanede bulunuyor yüklemeniz lazım. Yeni geldi daha. Genişletmek için tıkla... Geldiği zaman doğrudan kütüphanede ayrı bir oyun olarak mı gözüküyor.
arnulfo.kayceon dedi: Ayrı olarak kütüphanede bulunuyor yüklemeniz lazım. Yeni geldi daha. Genişletmek için tıkla... Geldiği zaman doğrudan kütüphanede ayrı bir oyun olarak mı gözüküyor.