Epic Games GTA V enhanced kütüphaneye eklenmedi

Olmuyormuş kanka silebilirsin dediler bana. Hesap aktarma için ama Legacy'den bir şeyler yapman lazım diyorlardı. Eğer PC de yer varsa acele etme istersen.

Saveleri aktarmak için eski oyun gerekliymiş. Onun dışında silinebilir.

Olmuyormuş kanka silebilirsin dediler bana. Hesap aktarma için ama Legacy'den bir şeyler yapman lazım diyorlardı. Eğer PC de yer varsa acele etme istersen.
Knk dediklerine göre legacyde upload save varmış onu yaptım bir sıkıntı olmaz ya galiba

Saveleri aktarmak için eski oyun gerekliymiş. Onun dışında silinebilir.
Knk ben yaptım save aktarma işini

Silebilirsin o zaman. Boşuna yer kaplamasın.

Kanka dediklerine göre legacyde upload save varmış onu yaptım bir sıkıntı olmaz ya galiba.

Kanka ben yaptım save aktarma işini.

Onu yapmayınca Online aktarılamıyor mu tam bilgin var mı? Ben sildim çünkü tekrar yüklemekle uğraşmak istemiyorum hiç.

Onu yapmayınca Online aktarılamıyor mu tam bilgin var mı? Ben sildim çünkü tekrar yüklemekle uğraşmak istemiyorum hiç.
Kanka bilmiyorum ya dediler legacyden upload save yap fln filan yaptım şimdide insin denicem

inerse giricem sonra sana ulaşırım

Kanka bilmiyorum ya dediler legacyden upload save yap falan filan yaptım şimdi de insin deneyeceğim.

İnerse gireceğim sonra sana ulaşırım.

Kaç MB alıyorsun kanki. Kanser olacağım beklemekten

Dosya Ekleri

• image.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 27
11-12 arası MB alıyorum kanka.

Bende birazdan kanser olacağım insede oynayabilsek.

Vallahi uğraşamadım Ethernet'i bağlamaya. İnternet 5-6 MB düşüyor yükseliyor sinir oldum. Odada uzak biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…