GTA V Enhanced migration hatası nedir?

ilkay Kocaoğlu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F//MSİ H610M-G//G-SKİLL RİPJAWSV 2x8 3600HZ//VİPER VPN100 512GB//SAPPHİRE PULSE RX 5700 XT//COOLER MASTER TD500//SHARKOON SHP-650
Merhaba, birkaç saat önce GTA V indirip oyuna girdim ve ilk görevleri bitirdim. Sonrasında GTA Online girdim ve hesabımı Enhanced sürümüne geçiş yaptırmaya çalıştım. Ama başlıktaki hatayı verdi. Rockstar'ın desteğine yazdıktan sonra gelen cevap ise şuydu;

Hello sloten,

Thank you for reaching out to us. We truly appreciate your patience and understand how important this matter is to you.

After reviewing your request, we regret to inform you that your account is not eligible for migration at this time. We understand that this may not be the response you were hoping for, and we sincerely apologize for any inconvenience this may cause.

For more details regarding migration eligibility and any possible options, we encourage you to review the following Artics'le, which provides further information: https://support.rockstargames.com/articles/4579892470803/.

If you have any additional questions or need further clarification, please don't hesitate to reach out. We are here to assist you in any way we can.

Thank you for your understanding and for being a valued member of our community.

Best regards,

James s.
Rockstar Support.

Bu cevapta anladığım kadarıyla Rockstar'ın sorunu ve hesabım yasaklanmamış. Soruma net bir cevap alamadım. Sizlere sormak istedim. Sizce neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum bir sorun var ve çözülemiyor sanırım rockstar tarafından zaten oyun içi chat bile daha açılmadı enc sürümü için legacy'den oynamaya devam et bir süre ben enc indirdim pişmanım daha çok erken oturması ıcın biraz daha vakit alması lazım ayriyetten openıv falan kurulmuyor enc sürümü çok sıkıntılı ya da yeni bir rockstar hesabı açıp sıfırdan enc sürümünde oynarsın öyle bir dene yine

Legacy nasıl indirebilirim peki Epic Games üzerinden? Bir bilgin var mı?

Legacy nasıl indirebilirim peki Epic Games üzerinden? Bir bilgin var mı?
Steam üzerinden veya epic games üzerinden satın alarak indirebilirsin sanırım steamed enc sürümü satılıyor fakat paket halinde içerisinde legacy sürümü de var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunun altında 30 dolarlık bir paket var orada legacy sürümü var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…