RuLingw Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #1 Reisler, GTA V Enhanced yüklü sadece legacy değil ama bu hatayı alıyorum açık olduğu halde BattlEye.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 6 Mart 2025 #2 Oyun dosyaların Redist klasörü vardı galiba oradan BattlEye tekrar kurmayı dene. Artı 0 Eksi
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mart 2025 #3 Msconfig den kaptmış olabilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS RuLingw Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #4 nasıl kurucam Daryl1dx dedi: Msconfig den kaptmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... nasıl yapıcam F4T1H dedi: Oyun dosyaların Redist klasörü vardı galiba oradan BattlEye tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... yardım edermisiiniz Artı 0 Eksi
nasıl kurucam Daryl1dx dedi: Msconfig den kaptmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... nasıl yapıcam F4T1H dedi: Oyun dosyaların Redist klasörü vardı galiba oradan BattlEye tekrar kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... yardım edermisiiniz
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 6 Mart 2025 #5 RuLingw dedi: Nasıl kuracağım. Nasıl yapacağım. Yardım eder misiiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunun yüklü olduğu dizine gelip, Redist adında klasör olması lazım daha uzunda olabilir ama Redist diye başlaması lazım o klasörün içinde 2 3 klasör oluyor hepsinin içindeki EXE dosyalarını çalıştırıp kur. Çözüldü: GTA 5 Enhanced BattlEye yüklenemiyor Arkadaşlar GTA 5 Enhanced Online için BattlEye istiyor fakat bende yok ve indiremiyorum nereden indirebilirim? www.technopat.net Buradaki ayarı da kontrol et. Artı 0 Eksi
RuLingw dedi: Nasıl kuracağım. Nasıl yapacağım. Yardım eder misiiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunun yüklü olduğu dizine gelip, Redist adında klasör olması lazım daha uzunda olabilir ama Redist diye başlaması lazım o klasörün içinde 2 3 klasör oluyor hepsinin içindeki EXE dosyalarını çalıştırıp kur. Çözüldü: GTA 5 Enhanced BattlEye yüklenemiyor Arkadaşlar GTA 5 Enhanced Online için BattlEye istiyor fakat bende yok ve indiremiyorum nereden indirebilirim? www.technopat.net Buradaki ayarı da kontrol et.