T Toprak hayta Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 3 gün önce GTA Enhanced yüklemiştim ama açılmadı. Legacy yüklü olmadığından mı? Şu an yüklü değil hangisini yüklemeliyim? Legacy'de ilerlemem yok.
3 gün önce GTA Enhanced yüklemiştim ama açılmadı. Legacy yüklü olmadığından mı? Şu an yüklü değil hangisini yüklemeliyim? Legacy'de ilerlemem yok.
Çözüm RitmicOfficial 11 Mart 2025 Hayır, Enhanced oynamak için Legacy indirmenize gerek yok. İki sürüm de birbirinden bağımsızdır.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.308 Makaleler 6 Çözümler 138 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Mart 2025 #2 Hayır, Enhanced oynamak için Legacy indirmenize gerek yok. İki sürüm de birbirinden bağımsızdır. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS T Toprak hayta Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #3 RitmicOfficial dedi: Hayır, Enhanced oynamak için legacy indirmenize gerek yok. İki sürüm de birbirinden bağımsızdır. Genişletmek için tıkla... Neden açılmadı? Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Hayır, Enhanced oynamak için legacy indirmenize gerek yok. İki sürüm de birbirinden bağımsızdır. Genişletmek için tıkla... Neden açılmadı?
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.913 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #4 Gerek yok bağımsız oyunlar. Ama Enhanced'de mod vs kuramıyorsun bilgin olsun. Türkçe yama dahi kuramazsın. Depolama varsa iki oyunda yüklü durabilir. Artı 0 Eksi
Gerek yok bağımsız oyunlar. Ama Enhanced'de mod vs kuramıyorsun bilgin olsun. Türkçe yama dahi kuramazsın. Depolama varsa iki oyunda yüklü durabilir.
KS KS T Toprak hayta Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #5 Fearless0600 dedi: Gerek yok bağımsız oyunlar. Ama Enhanced'de mod vs kuramıyorsun bilgin olsun. Türkçe yama dahi kuramazsın. Depolama varsa iki oyunda yüklü durabilir. Genişletmek için tıkla... FiveM oynayamaz mıyım yani? Artı 0 Eksi
Fearless0600 dedi: Gerek yok bağımsız oyunlar. Ama Enhanced'de mod vs kuramıyorsun bilgin olsun. Türkçe yama dahi kuramazsın. Depolama varsa iki oyunda yüklü durabilir. Genişletmek için tıkla... FiveM oynayamaz mıyım yani?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.308 Makaleler 6 Çözümler 138 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Mart 2025 #6 Toprak hayta dedi: Neden açılmadı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ama Legacy'i indirmemek ile alakası yok, hatayı SS alıp yeni bir konu açabilirsiniz. Toprak hayta dedi: FiveM oynayamaz mıyım yani? Genişletmek için tıkla... FiveM için Legacy sürümü gerekiyor, Enhanced ile oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
Toprak hayta dedi: Neden açılmadı? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum ama Legacy'i indirmemek ile alakası yok, hatayı SS alıp yeni bir konu açabilirsiniz. Toprak hayta dedi: FiveM oynayamaz mıyım yani? Genişletmek için tıkla... FiveM için Legacy sürümü gerekiyor, Enhanced ile oynayamazsınız.
KS KS T Toprak hayta Femtopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #7 RitmicOfficial dedi: Bilemiyorum, ama legacy'i indirmemek ile alakası yok. Hatayı SS alıp yeni bir konu açabilirsiniz. FiveM için legacy sürümü gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
RitmicOfficial dedi: Bilemiyorum, ama legacy'i indirmemek ile alakası yok. Hatayı SS alıp yeni bir konu açabilirsiniz. FiveM için legacy sürümü gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Fearless0600 Decipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.913 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #8 Toprak hayta dedi: FiveM oynayamaz mıyım yani? Genişletmek için tıkla... Eski sürümde oynanabilir. Yeni sürüme Türkçe yama bile yapılmıyor şu anlık. Artı 0 Eksi
Toprak hayta dedi: FiveM oynayamaz mıyım yani? Genişletmek için tıkla... Eski sürümde oynanabilir. Yeni sürüme Türkçe yama bile yapılmıyor şu anlık.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.460 Çözümler 23 Yer İstanbul 11 Mart 2025 #9 Toprak hayta dedi: FiveM oynayamaz mıyım yani? Genişletmek için tıkla... Mod, fivem için felan daha zaman var. Artı 0 Eksi
Toprak hayta dedi: FiveM oynayamaz mıyım yani? Genişletmek için tıkla... Mod, fivem için felan daha zaman var.