Merhaba. PC'ye format atmadan önce GTA 5 story mod oynuyordum ve bitmeye yakındı formattan sonra GTA 5 Enhanced indirdim fakat story modda 0'dan başlattı. Online'de karakterimi görüyorum fakat story modda herhangi bir save olmuyor. Epic Games ve Rockstar bağlı.
Merhaba. PC'ye format atmadan önce GTA 5 story mod oynuyordum ve bitmeye yakındı formattan sonra GTA 5 Enhanced indirdim fakat story modda 0'dan başlattı. Online'de karakterimi görüyorum fakat story modda herhangi bir save olmuyor. Epic Games ve Rockstar bağlı.
Öyle bir seçenek yok diye biliyorum çünkü ikisi birbirinden farklı oyunlar. Online ve story ilerlemesi ikisi biribirinden farklı durumlar. Belki story modu için internetten save dosyası bulabilirsiniz.
Öyle bir seçenek yok diye biliyorum çünkü ikisi birbirinden farklı oyunlar. Online ve story ilerlemesi ikisi biribirinden farklı durumlar. Belki story modu için internetten save dosyası bulabilirsiniz.
Hocam oyunu duraklattığınızda "game" sekmesinde seçenekleri kurcaladınız mı hiç? Download save game tarzı bir seçenek mevcut olduğunu söylüyorlar vardır belki de.
Hocam oyunu duraklattığınızda "game" sekmesinde seçenekleri kurcaladınız mı hiç? Download save game tarzı bir seçenek mevcut olduğunu söylüyorlar vardır belki de.
Save game falan onlara da baktım fakat save dosyası yok diyor load game falan hiçbiri yok bir Online'da karakterimi görüyorum story moda geçince yine 0'dan atıyor.
Legacy sürümünde save dosyalarını cloud'a kaydetmediyse (rockstar save dosyalarını 90 gün kadar tutuyormuş galiba bu geçiş süreci için) siz de legacy'i direkt sildiyseniz belki bundan kaynaklı olmuyor olabilir hocam.
Legacy sürümünde save dosyalarını Cloud'a kaydetmediyse (Rockstar save dosyalarını 90 gün kadar tutuyormuş galiba bu geçiş süreci için) siz de Legacy'i direkt sildiyseniz belki bundan kaynaklı olmuyor olabilir hocam.
Bu konu hakkında her yere baktım fakat bir sonuç bulamadım anlamadım gitti Rockstar'da en son giriş tarihim falan da var bilmiyorum nasıl düzelteceğim?