Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Sorun açık arkadaşlar. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Bu arada story kısmına gelip bekliyorum. Oyun ekranı geliyor fakat 2-3 saniye sonra kapanıyor.
Sorun açık arkadaşlar. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Bu arada story kısmına gelip bekliyorum. Oyun ekranı geliyor fakat 2-3 saniye sonra kapanıyor.
Sansar SaIvo Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #2 Cray12a dedi: Sorun açık arkadaşlar. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Bu arada story kısmına gelip bekliyorum. Oyun ekranı geliyor fakat 2-3 saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Resmen ban yemek için direnmişsin :d args.txt dinput8.dll nativetrainer. Asi ScriptHookV.dll xinput1_4.dll dosyalarını GTAV dosyalarından ayıkla ve sil çözülecektir. Cray12a dedi: Sorun açık arkadaşlar. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Bu arada story kısmına gelip bekliyorum. Oyun ekranı geliyor fakat 2-3 saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Çözüldü atar mısın?
Cray12a dedi: Sorun açık arkadaşlar. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Bu arada story kısmına gelip bekliyorum. Oyun ekranı geliyor fakat 2-3 saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Resmen ban yemek için direnmişsin :d args.txt dinput8.dll nativetrainer. Asi ScriptHookV.dll xinput1_4.dll dosyalarını GTAV dosyalarından ayıkla ve sil çözülecektir. Cray12a dedi: Sorun açık arkadaşlar. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Bu arada story kısmına gelip bekliyorum. Oyun ekranı geliyor fakat 2-3 saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Çözüldü atar mısın?
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 Sansar SaIvo dedi: Resmen ban yemek için direnmişsin :d args.txt dinput8.dll nativetrainer. Asi ScriptHookV.dll xinput1_4.dll dosyalarını GTAV dosyalarından ayıkla ve sil çözülecektir. Çözüldü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Scripthook siliniyor böyle. Çözüm değil.
Sansar SaIvo dedi: Resmen ban yemek için direnmişsin :d args.txt dinput8.dll nativetrainer. Asi ScriptHookV.dll xinput1_4.dll dosyalarını GTAV dosyalarından ayıkla ve sil çözülecektir. Çözüldü atar mısın? Genişletmek için tıkla... Scripthook siliniyor böyle. Çözüm değil.
Sansar SaIvo Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #4 Cray12a dedi: Scripthook siliniyor böyle. Çözüm değil. Genişletmek için tıkla... Senin amacın Online'ye girmekse silmek zorundasın dostum.
Cray12a dedi: Scripthook siliniyor böyle. Çözüm değil. Genişletmek için tıkla... Senin amacın Online'ye girmekse silmek zorundasın dostum.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #5 Sansar SaIvo dedi: Senin amacın Online'ye girmekse silmek zorundasın dostum. Genişletmek için tıkla... Online girmeyeceğim.
Sansar SaIvo dedi: Senin amacın Online'ye girmekse silmek zorundasın dostum. Genişletmek için tıkla... Online girmeyeceğim.
FL3xune Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 187 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7700X ASUS TUF B650 Plus Gigabyte RTX 3070 GSkill Trident Z5 2x16 GB DDR5 6400 MHz Samsung 990 PRO 2x2 TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2025 #6 Cray12a dedi: Sorun açık arkadaşlar. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Bu arada story kısmına gelip bekliyorum. Oyun ekranı geliyor fakat 2-3 saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni sürüme güncellediniz mi ve başka bir mod kurulu mu?
Cray12a dedi: Sorun açık arkadaşlar. Bunu yaşayan veya çözen var mı? Bu arada story kısmına gelip bekliyorum. Oyun ekranı geliyor fakat 2-3 saniye sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Yeni sürüme güncellediniz mi ve başka bir mod kurulu mu?