ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 Arkadaşlar GTA V Ray Tracing ve DLSS geliyor. Bu özellikler sadece GTA enhanced için mi olacak legacy olanlarda kullanabilecek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
Arkadaşlar GTA V Ray Tracing ve DLSS geliyor. Bu özellikler sadece GTA enhanced için mi olacak legacy olanlarda kullanabilecek mi?
ByDizzy Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #2 Yeni özellikler sadece enchanted için. Legacy sürümünde herhangi bir değişiklik yok.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.056 Çözümler 25 3 Mart 2025 #3 ckctv dedi: Arkadaşlar GTA V Ray Tracing ve DLSS geliyor. Bu özellikler sadece GTA enhanced için mi olacak legacy olanlarda kullanabilecek mi? Genişletmek için tıkla... Bu özellikler GTA enchanced özel olarak geliyor. Ayrıca sanırsam legacye güncelleme desteği kesilecekmiş sadece Online desteği olacakmış(ne kadar doğru bilmiyorum) Son düzenleme: 3 Mart 2025
ckctv dedi: Arkadaşlar GTA V Ray Tracing ve DLSS geliyor. Bu özellikler sadece GTA enhanced için mi olacak legacy olanlarda kullanabilecek mi? Genişletmek için tıkla... Bu özellikler GTA enchanced özel olarak geliyor. Ayrıca sanırsam legacye güncelleme desteği kesilecekmiş sadece Online desteği olacakmış(ne kadar doğru bilmiyorum)
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.164 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #4 RTX ekran kartın varsa Enhanced kullan.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.056 Çözümler 25 3 Mart 2025 #5 ElderAssassin dedi: RTX ekran kartın varsa enhanced kullan. Genişletmek için tıkla... RX 7900 XTX ekran kartı olanlar legacydemi kalsın?(!)
ElderAssassin dedi: RTX ekran kartın varsa enhanced kullan. Genişletmek için tıkla... RX 7900 XTX ekran kartı olanlar legacydemi kalsın?(!)
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #6 SiyahiBeyfendi dedi: Bu özellikler GTA legacye özel olarak geliyor. Ayrıca sanırsam legacye güncelleme desteği kesilecekmiş sadece Online desteği olacakmış(ne kadar doğru bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Yani Ray Tracing olacak legacy de? ElderAssassin dedi: RTX ekran kartın varsa enhanced kullan. Genişletmek için tıkla... FiveM için önemli Ray Tracing ondan legacy devam.
SiyahiBeyfendi dedi: Bu özellikler GTA legacye özel olarak geliyor. Ayrıca sanırsam legacye güncelleme desteği kesilecekmiş sadece Online desteği olacakmış(ne kadar doğru bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... Yani Ray Tracing olacak legacy de? ElderAssassin dedi: RTX ekran kartın varsa enhanced kullan. Genişletmek için tıkla... FiveM için önemli Ray Tracing ondan legacy devam.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.056 Çözümler 25 3 Mart 2025 #7 ckctv dedi: Yani Ray Tracing olacak legacy de? FiveM için önemli Ray Tracing ondan legacy devam. Genişletmek için tıkla... Hocam düzelteyim enhanced olacak.
ckctv dedi: Yani Ray Tracing olacak legacy de? FiveM için önemli Ray Tracing ondan legacy devam. Genişletmek için tıkla... Hocam düzelteyim enhanced olacak.
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #8 ByDizzy dedi: Yeni özellikler sadece enchanted için. Legacy sürümünde herhangi bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Asıl legacy için çok önemli çünkü FiveM için önemli bu özellikler. SiyahiBeyfendi dedi: Hocam düzelteyim enhanced olacak. Genişletmek için tıkla... Bu çok kötü olmuş hocam ya FiveM oyuncularına hiç önem vermiyorlar.
ByDizzy dedi: Yeni özellikler sadece enchanted için. Legacy sürümünde herhangi bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla... Asıl legacy için çok önemli çünkü FiveM için önemli bu özellikler. SiyahiBeyfendi dedi: Hocam düzelteyim enhanced olacak. Genişletmek için tıkla... Bu çok kötü olmuş hocam ya FiveM oyuncularına hiç önem vermiyorlar.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.056 Çözümler 25 3 Mart 2025 #9 ckctv dedi: Asıl legacy için çok önemli çünkü FiveM için önemli bu özellikler. Bu çok kötü olmuş hocam ya FiveM oyuncularına hiç önem vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... FiveM GTA'nın eskiden sızan dosyalarıyla yapılan bir versiyon diye biliyorum. Legacye gelse bile bir anlamı olmazdı.
ckctv dedi: Asıl legacy için çok önemli çünkü FiveM için önemli bu özellikler. Bu çok kötü olmuş hocam ya FiveM oyuncularına hiç önem vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... FiveM GTA'nın eskiden sızan dosyalarıyla yapılan bir versiyon diye biliyorum. Legacye gelse bile bir anlamı olmazdı.
ckctv Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #10 SiyahiBeyfendi dedi: FiveM GTA'nın eskiden sızan dosyalarıyla yapılan bir versiyon diye biliyorum. Legacye gelse bile bir anlamı olmazdı. Genişletmek için tıkla... FiveM rockstara ait bir şeyler yapmalı artık.
SiyahiBeyfendi dedi: FiveM GTA'nın eskiden sızan dosyalarıyla yapılan bir versiyon diye biliyorum. Legacye gelse bile bir anlamı olmazdı. Genişletmek için tıkla... FiveM rockstara ait bir şeyler yapmalı artık.