OYun Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 282 24 Eylül 2020 #1 GTA V Epic Games'de Online'a tıkladığımda oflline mode yazıyor, retry connection falan yazıyor. Nasıl çözebilirim? Rockstar'a yeni hesap açıp girdim, "Switch user" falan diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2020
GTA V Epic Games'de Online'a tıkladığımda oflline mode yazıyor, retry connection falan yazıyor. Nasıl çözebilirim? Rockstar'a yeni hesap açıp girdim, "Switch user" falan diyor.
Çözüm realmoonlight 25 Eylül 2020 OYun dedi: Her girdiğimde kapatmalı mıyım Genişletmek için tıkla... Girdikten sonra açık da kalabilir sorun yok ama, ücretsiz VPN'lerin çoğu kotalı oluyor kapatsan hem ping azalır hem kota bitmez. Story ve Online modun seçildiği ekrana geldiğinde kapatabilirsin. Eğer işe yaradıysa en iyi cevap seçmeyi unutma lütfen.
OYun dedi: Her girdiğimde kapatmalı mıyım Genişletmek için tıkla... Girdikten sonra açık da kalabilir sorun yok ama, ücretsiz VPN'lerin çoğu kotalı oluyor kapatsan hem ping azalır hem kota bitmez. Story ve Online modun seçildiği ekrana geldiğinde kapatabilirsin. Eğer işe yaradıysa en iyi cevap seçmeyi unutma lütfen.
KS KS OYun Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 282 26 Eylül 2020 #11 Teşekkürler sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 26 Eylül 2020 #12 OYun dedi: Teşekkürler sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ben yardımcı olduysam ne mutlu bana. Artı 0 Eksi
OYun dedi: Teşekkürler sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Ben yardımcı olduysam ne mutlu bana.