Leonoirs22 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 34 25 Mayıs 2020 #1 Yaşım küçük GTA V Epic Games arkadaş arıyorum yaşı ve cinsiyeti önemli değil istiyosanız discordunuzu yazın.
Yaşım küçük GTA V Epic Games arkadaş arıyorum yaşı ve cinsiyeti önemli değil istiyosanız discordunuzu yazın.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.238 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 25 Mayıs 2020 #2 15 yaşındayım beraber Online girebiliriz ama Steam ve epic serverları aynı mı değil mi bilmiyorum ben Steam'dan gelcem.
15 yaşındayım beraber Online girebiliriz ama Steam ve epic serverları aynı mı değil mi bilmiyorum ben Steam'dan gelcem.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 25 Mayıs 2020 #3 PROTECTQ dedi: 15 yaşındayım beraber Online girebiliriz ama Steam ve epic serverları aynı mı değil mi bilmiyorum ben Steam'dan gelcem. Genişletmek için tıkla... Aynı serverlar olmasa Steamdan oynarken oyuna yeni başlayanları görmezdin dostum .
PROTECTQ dedi: 15 yaşındayım beraber Online girebiliriz ama Steam ve epic serverları aynı mı değil mi bilmiyorum ben Steam'dan gelcem. Genişletmek için tıkla... Aynı serverlar olmasa Steamdan oynarken oyuna yeni başlayanları görmezdin dostum .