aclskn00 Femtopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3 20 Eylül 2020 #1 GTA 5'e girerken ERR GEN INVALID hatası alıyorum. OpenIV'den dosyaları açınca giriyor ama ben de Online'a girmek istiyorum. Yardımcı olablir misiniz?
GTA 5'e girerken ERR GEN INVALID hatası alıyorum. OpenIV'den dosyaları açınca giriyor ama ben de Online'a girmek istiyorum. Yardımcı olablir misiniz?
P Parasız Çulsuz Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 47 22 Eylül 2020 #2 Aynı hatadan bende müzdaribim. Artı 0 Eksi
B Baran3549 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #3 aclskn00 dedi: GTA 5'e girerken err gen ınvalıd hatası alıyorum. OpenIV'den dosyaları açınca giriyor ama ben de Online'a girmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum çözdün mü, çözdüysen nasıl çözdün? Artı 0 Eksi
aclskn00 dedi: GTA 5'e girerken err gen ınvalıd hatası alıyorum. OpenIV'den dosyaları açınca giriyor ama ben de Online'a girmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum çözdün mü, çözdüysen nasıl çözdün?