Çözüldü GTA V ERR_GFX_D3D_INIT hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oywle

Hectopat
Arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisayarı sıfırladım, GTA V'i sildim tekrar yükledim ama hata cözüme kavuşmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Görselleri alta bırakacağım. FiveM ve Online'de değişik 2 hata alıyorum. Bu hatalar resimlerde mevcut.

Dosya Ekleri

• GTA 5 GFX HATA.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 476
  • Ekran Alıntısı.PNG
    22,2 KB · Görüntüleme: 457
Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstüne klasör oluşturun, sonra o klasörü seçin yükleme konumu olarak. Klasöre dosyalar çıkınca içindeki setup dosyasını çalıştırın.

Artı -1 Eksi
Masaüstüne klasör oluşturun, sonra o klasörü seçin yükleme konumu olarak. Klasöre dosyalar çıkınca içindeki setup dosyasını çalıştırın.

O sekil yaptım ama görseldeki yere browser deyip kafama göre bir yer sectim kurdum sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• resim_2021-04-19_200958.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 46
Masaüstüne açtığınız klasörü seçin, veya herhangi bir klasör de olabilir ama içi boş olmalı. Diğer oluşturulanı silip tekrar oluşturabilirsiniz.

Bir gelişme var mı?

Şu anda oyunun dosyalarını doğruluyorum doğruladıktan sonra oyuna gireceğim hemen hata almıyorum bir 10 15 dakika oyunda takılacagım hatayı almak için eğer tekrar hata alır isem veya almaz isem size dönüş yapacağım ilginiz için teşekkür ederim bu arada.

Tamamdır, sorun devam ederse bildirin. @Enes3078 hocam da dönüş yapar herhalde o zamana kadar.

Ben işlemci değiştirdikten sonra bu hatayı almaya başladım acaba ekran kartını cıkartırken bir zarar vermiş olabilir miyim sırf bu yüzden ekran kartı arayışlarına girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…