F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 20 Nisan 2015 #11 Belgeler > Rockstar Games > GTA V > settings.xml > Düzenle > <DX_Version value="1" /> 1 olan yer 1 ise 0, 0 ise 1 yapın.
Belgeler > Rockstar Games > GTA V > settings.xml > Düzenle > <DX_Version value="1" /> 1 olan yer 1 ise 0, 0 ise 1 yapın.
gokoman Megapat Katılım 9 Kasım 2014 Mesajlar 164 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2015 #12 Ben büyük ihtimal format atıp Windows 7'den 8.1'e geçeceğim yine olursa ne yapacağımı bilmiyorum 60 GB'ı baştan indirmek bir seçenek olamaz zaten.
Ben büyük ihtimal format atıp Windows 7'den 8.1'e geçeceğim yine olursa ne yapacağımı bilmiyorum 60 GB'ı baştan indirmek bir seçenek olamaz zaten.
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 20 Nisan 2015 #13 fozbek dedi: Belgeler > Rockstar Games > GTA V > settings.xml > Düzenle > <DX_Version value="1" /> 1 olan yer 1 ise 0, 0 ise 1 yapın. Genişletmek için tıkla... Benim 2 sadece ne yapmam lazım ?
fozbek dedi: Belgeler > Rockstar Games > GTA V > settings.xml > Düzenle > <DX_Version value="1" /> 1 olan yer 1 ise 0, 0 ise 1 yapın. Genişletmek için tıkla... Benim 2 sadece ne yapmam lazım ?
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 20 Nisan 2015 #14 @Silinen üye Bir fikrim yok, arkadaşım aynı durumu yaşadı ve başka kaynaktan indirerek çözdü.
Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 20 Nisan 2015 #15 Bu sorun ne yaparsak yapalım düzelmiyor. Hatalı dosyaları tekrar indirdim. Yine aynı yine aynı.
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 21 Nisan 2015 #16 Silinen üye dedi: Bu sorun ne yaparsak yapalım düzelmiyor. Hatalı dosyaları tekrar indirdim. Yine aynı yine aynı. Genişletmek için tıkla... Kendimce yollar denedim. Anti Virüs programımı kapadım. Güvenlik Duvarını kapattım. Social Club'u güncelledim. Oyuna sorunsuzca giriyorum. Denemeni tavsiye ederim.
Silinen üye dedi: Bu sorun ne yaparsak yapalım düzelmiyor. Hatalı dosyaları tekrar indirdim. Yine aynı yine aynı. Genişletmek için tıkla... Kendimce yollar denedim. Anti Virüs programımı kapadım. Güvenlik Duvarını kapattım. Social Club'u güncelledim. Oyuna sorunsuzca giriyorum. Denemeni tavsiye ederim.
Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 21 Nisan 2015 #17 Silinen üye dedi: Kendimce yollar denedim. Anti Virüs programımı kapadım. Güvenlik Duvarını kapattım. Social Club'u güncelledim. Oyuna sorunsuzca giriyorum. Denemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Social Club güncel. Oyuna sorunsuzca bende giriyorum ama oyunu bir kaç saat oynadıktan sonra bu hata ile beni atıyor oyundan.
Silinen üye dedi: Kendimce yollar denedim. Anti Virüs programımı kapadım. Güvenlik Duvarını kapattım. Social Club'u güncelledim. Oyuna sorunsuzca giriyorum. Denemeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Social Club güncel. Oyuna sorunsuzca bende giriyorum ama oyunu bir kaç saat oynadıktan sonra bu hata ile beni atıyor oyundan.
C CreativeBoy Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2015 #18 Arkadaş oyunu aldım steamden indirdim 30-40 dakika oynayınca bu sorun ile karşılaşıyorum tam görevdeyim bu hata çıkıyo 180 tl çöp mu oldu yani anlamadım gitti çözemedim bir türlü yardım
Arkadaş oyunu aldım steamden indirdim 30-40 dakika oynayınca bu sorun ile karşılaşıyorum tam görevdeyim bu hata çıkıyo 180 tl çöp mu oldu yani anlamadım gitti çözemedim bir türlü yardım
C ctnkyahsn Hectopat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2015 #19 Sorunu kökünden çözdüm. Resimlerdeki adımları izleyin ve oyunu açın sıkıntısız bir şekilde açılacaktır. (Kendi bilgisayarımda denedim) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2015
Sorunu kökünden çözdüm. Resimlerdeki adımları izleyin ve oyunu açın sıkıntısız bir şekilde açılacaktır. (Kendi bilgisayarımda denedim)
Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 2 Mayıs 2015 #20 Sorunum halen çözülmedi. Yardımcı olacak kimse yok mu?