oPinaa Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar şu hatayı alıp duruyorum oyunu kompile silip yükledim düzelmedi, dosyaları kontrol ettim, yok mu başka çaresi? Eski konulara baktım.
Arkadaşlar şu hatayı alıp duruyorum oyunu kompile silip yükledim düzelmedi, dosyaları kontrol ettim, yok mu başka çaresi? Eski konulara baktım.
Çözüm oPinaa 9 Ağustos 2022 Sorunu şöyle çözdüm ekran çözünürlüğünü düşürdüm ve DirectX sürümünü değiştirdim ve sorun bir daha gelmedi.
Sorunu şöyle çözdüm ekran çözünürlüğünü düşürdüm ve DirectX sürümünü değiştirdim ve sorun bir daha gelmedi.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 3 Ağustos 2022 #2 Kaç tane grafik birimine sahip cihazınız? Sürücülerinizi güncellemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Ağustos 2022 #3 Ekran kartınız nedir peki? Ayrıca başka oyunlarda da görüntü gitmesi sorunu vb oluyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS oPinaa Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #4 Sorunu şöyle çözdüm ekran çözünürlüğünü düşürdüm ve DirectX sürümünü değiştirdim ve sorun bir daha gelmedi. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu şöyle çözdüm ekran çözünürlüğünü düşürdüm ve DirectX sürümünü değiştirdim ve sorun bir daha gelmedi.
WinstonSlender Femtopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 13 18 Kasım 2022 #5 oPinaa dedi: Sorunu şöyle çözdüm ekran çözünürlüğünü düşürdüm ve DirectX sürümünü değiştirdim ve sorun bir daha gelmedi. Genişletmek için tıkla... kardesim directx surmjunu hangisi yaptin Artı 0 Eksi
oPinaa dedi: Sorunu şöyle çözdüm ekran çözünürlüğünü düşürdüm ve DirectX sürümünü değiştirdim ve sorun bir daha gelmedi. Genişletmek için tıkla... kardesim directx surmjunu hangisi yaptin
mustafayilmaz1 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #6 Bende DirectX 12 yapmıştım görevde takılma oluyordu, bende oyunu yeniden başlatmak zorunda kalıyordum. DirectX'i 11 yapıp bakarım eğer sorun çözülürse buraya yazarım. Artı 0 Eksi
Bende DirectX 12 yapmıştım görevde takılma oluyordu, bende oyunu yeniden başlatmak zorunda kalıyordum. DirectX'i 11 yapıp bakarım eğer sorun çözülürse buraya yazarım.