SerhanGoren Hectopat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2015 #1 Ekran kartım Gigabyte GTX 560 Ti OC. Belgelerimdeki GTA 5 klasöründeki settingsteki dx version 2 idi 0 yaptım olmadı, 1 yaptım olmadı. Overclock ayarlarını defaulta çektim olmadı. İntel Mangmanet indirdim ama kurma kısmı bittiğinde sisteminiz destek vermiyor uyarısı verdi. İşletim sistemim Windows 7 Home Preminum x64 orjinal. Ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum, teşekkürler.
Ekran kartım Gigabyte GTX 560 Ti OC. Belgelerimdeki GTA 5 klasöründeki settingsteki dx version 2 idi 0 yaptım olmadı, 1 yaptım olmadı. Overclock ayarlarını defaulta çektim olmadı. İntel Mangmanet indirdim ama kurma kısmı bittiğinde sisteminiz destek vermiyor uyarısı verdi. İşletim sistemim Windows 7 Home Preminum x64 orjinal. Ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum, teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Kasım 2015 #2 BIOS güncellemesi yap Windows 10 64 Bit'e geç MSI AfterBurner ile ekran kartının GPU ve bellek frekansını biraz aşağıya çekip dene
BIOS güncellemesi yap Windows 10 64 Bit'e geç MSI AfterBurner ile ekran kartının GPU ve bellek frekansını biraz aşağıya çekip dene