E Eross Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2018 #1 i7 6700K Asus 980Ti Asus Z170A Log kayıtı falan atın demişlerdi genelde ama ne demek bilmiyorum. Sabahtan beri Youtube vs. videolardan denedim ama hiçbir şey yaramadı. Bana detaylıca ne yapmam gerektiğini öğretebilecek birisi var mı acaba? Lütfen yardım edin. Teşekkür ederim. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2018
i7 6700K Asus 980Ti Asus Z170A Log kayıtı falan atın demişlerdi genelde ama ne demek bilmiyorum. Sabahtan beri Youtube vs. videolardan denedim ama hiçbir şey yaramadı. Bana detaylıca ne yapmam gerektiğini öğretebilecek birisi var mı acaba? Lütfen yardım edin. Teşekkür ederim. @Recep Baltaş
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Haziran 2018 #2 Videoyu izleyerek nasıl Log alındığını öğrenebilirsiniz. Videodaki işlemleri uygulayın ve Log paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Videoyu izleyerek nasıl Log alındığını öğrenebilirsiniz. Videodaki işlemleri uygulayın ve Log paylaşın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Haziran 2018 #3 Launcher.log paylaşınız. Oyuna doğrulama yaptınız mı bir de? Artı 0 Eksi
THE ACE Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 59 Çözümler 1 1 Ağustos 2018 #4 Recep abi ben Launcher.Log aldım.Oyuna doğrulama da yaptım.Yardım edersen sevinirim Logfile.rar @Recep Baltaş Artı 0 Eksi
Recep abi ben Launcher.Log aldım.Oyuna doğrulama da yaptım.Yardım edersen sevinirim Logfile.rar @Recep Baltaş