@Recep Baltaş abi bende de aynı sorun var. Verify vs hiçbir şey olmadı. Ulaş'ın aldığı sorun aynısı bende de var. Bana da bakar mısın ? Denedim 4-5 yol ama hiçbiri olmadı. Rahatsız ettim için özür dilerim.
TeamViewer ID : 235 331 xxx
Şifresi xxxx. Abi akşam 1'e kadar PC'm açık. Bakarsanız gerçekten çok sevinirim.
@Recep Baltaş abi bende de aynı sorun var. Verify vs hiçbir şey olmadı. Ulaş'ın aldığı sorun aynısı bende de var. Bana da bakar mısın ? Denedim 4-5 yol ama hiçbiri olmadı. Rahatsız ettim için özür dilerim.
TeamViewer ID : 235 331 486
Şifresi 5933. Abi akşam 1'e kadar PC'm açık. Bakarsanız gerçekten çok sevinirim.
Evet abim sorun buymuş. İlk önce ilk sayfada verilen videodakileri yapıp sonra Steam'den GTA 5'e sağ tık yapın. Sonra Dosyalar > Dosyaların bütünlüğünü doğrula seçeneğini seçin. 10 dakika bi dosya taraması var. Sonra eksik dosyaları bulup indiriyor kendisi ve sorun çözülüyor.
Recep abi banada yardımcı olurmusun online 'a girerken oyundan atıyor story mode'a girince ise failed zlib call hatası alıyorum lütfen yardım et abi (oyunum steam'den değil abi bu arada)
Beyler ben çözdüm ekran kartı driverini son sürümünü yükledim (AMD) sonra o driverin (AMD Gaming Evolved) sağ tıkladım , kontrol merkezini açtım , çoğu oyunu optimize ettim (GTA 5 Hariç Grafikler Yüzünden ) , sonra oyunu başlat dedim , oyun açıldı ve hiçbir sorun yoktu
Recep abi banada yardımcı olurmusun online 'a girerken oyundan atıyor story mode'a girince ise failed zlib call hatası alıyorum lütfen yardım et abi (oyunum steam'den değil abi bu arada)