Çözüldü GTA V "Failed zlib call

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrehanguguk

Hectopat
Daha fazla  
@Recep Baltaş abi bende de aynı sorun var. Verify vs hiçbir şey olmadı. Ulaş'ın aldığı sorun aynısı bende de var. Bana da bakar mısın ? Denedim 4-5 yol ama hiçbiri olmadı. Rahatsız ettim için özür dilerim.

TeamViewer ID : 235 331 xxx
Şifresi xxxx. Abi akşam 1'e kadar PC'm açık. Bakarsanız gerçekten çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu vakada eksik dosyalar varmış. Steam ile doğrulama yapınca eksik olan 2 GB iniyor. Büyük ihtimalle sorunun kaynağı bu.

Son düzenleme:
Bu vakada eksik dosyalar varmış. Steam ile doğrulama yapınca eksik olan 2 GB iniyor. Büyük ihtimalle sorunun kaynağı bu.

Evet abim sorun buymuş. İlk önce ilk sayfada verilen videodakileri yapıp sonra Steam'den GTA 5'e sağ tık yapın. Sonra Dosyalar > Dosyaların bütünlüğünü doğrula seçeneğini seçin. 10 dakika bi dosya taraması var. Sonra eksik dosyaları bulup indiriyor kendisi ve sorun çözülüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi banada yardımcı olurmusun online 'a girerken oyundan atıyor story mode'a girince ise failed zlib call hatası alıyorum lütfen yardım et abi (oyunum steam'den değil abi bu arada)

Beyler ben çözdüm ekran kartı driverini son sürümünü yükledim (AMD) sonra o driverin (AMD Gaming Evolved) sağ tıkladım , kontrol merkezini açtım , çoğu oyunu optimize ettim (GTA 5 Hariç Grafikler Yüzünden ) , sonra oyunu başlat dedim , oyun açıldı ve hiçbir sorun yoktu

Recep abi banada yardımcı olurmusun online 'a girerken oyundan atıyor story mode'a girince ise failed zlib call hatası alıyorum lütfen yardım et abi (oyunum steam'den değil abi bu arada)
Büyük ihtimal mod yüklemişsindir, modlar yüzünden online giremiyorsun, storydede modlar dosları bozmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…