GTA V fare ve klavye takılma sorunu

Daha fazla  
GTA V yüksek ayarlarda 50 FPS civarı alıyorum. Ancak oyun içinde fareyi hareket ettirdiğim zaman takılmalar yaşıyorum. Menüye girdiğim zamanda klavye ile hareket ettiğim zaman sorun yaşıyorum. Hangi grafik ayarında olursa olsun sorun devam ediyor. Sorunun grafikle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sorunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 4 oynadığım zamanlarda aynı sorun oluyordu, grafiği düşürünce düzelmişti.
@VAHŞİ KAPİTALİST bu ne işe yarar, oyunlarda grafik artışına gidip dediğiniz şeyi yapsam, kasma azalır mı?
İşlemci bu uygulamaya daha çok yükleniyor yani diğer işleri bırakıp daha yüksek öncelik tanıdığımız uygulamaya öncelik tanıyor. Fakat sistem görevlerini yerine getiremezse aşırı kasma oluyor o yüzden dikkat etmek gerek. Her oyunda olmaz bu arada dostum.

Buradan anakart chipset sürücünüzü indirip yükleyin sonrasında resimdeki gibi;
resim1.png

Nvidia deneyim masası > 3D Ayarların yönetilmesi kısmından oyunu bulup "Maximum performans tercih et" seçeneğini seçin. Ekranınız 75hz ise DP kablo kullanın yoksa 60Hz ye alıp deneyin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı